20
Мицкоски од Вељуса Минуваат 10 месеци на понижувања и опустошување на економијата

Мицкоски од Вељуса: Минуваат 10 месеци на понижувања и опустошување на економијата

пред 4 дена - Весник - Македонија

Поминаа 10 месеци на понижувања, омаловажувања урнисување на сето она што било создавано, не само во оние 11 години додека...

Мицкоски од Вељуса Минуваат 10 месеци на понижувања и опустошување на економијата

Мицкоски од Вељуса: Минуваат 10 месеци на понижувања и опустошување на економијата

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Поминаа 10 месеци на понижувања, омаловажувања урнисување на сето она што било создавано, не само во оние 11 години додека...

Мицкоски Имаме премиер кој нема чувство за нација и се што поврзано со нашиот народ и држава

Мицкоски: Имаме премиер кој нема чувство за нација и се што поврзано со нашиот народ и држава

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Поминаа 10 месеци на понижувања, омаловажувања урнисување на сето она што било создавано, не само во оние 11 години додека...

Мицкоски од Вељуса Минуваат 10 месеци на понижувања урнисување на претходно изграденото

Мицкоски од Вељуса: Минуваат 10 месеци на понижувања, урнисување на претходно изграденото

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Урнисување на се што е изградено не само во оние 11 години додека беше ВМРО-ДПМНЕ на власт, туку на сето она што се создавало 27 години, па и на 45 претходно па и векови наназад.

Мицкоски од Вељуса Минуваат 10 месеци на понижувања урнисување на претходно изграденото опустошување на економијата

Мицкоски од Вељуса: Минуваат 10 месеци на понижувања, урнисување на претходно изграденото, опустошување на економијата

пред 4 дена - A1on - Македонија

„Поминаа 10 месеци на понижувања, омаловажувања урнисување на сето она што било создавано не само во оние 11 години додека беше ВМРО-ДПМНЕ на власт, туку на сето она што се создавало 27 години, па и на 45 претходно па и векови наназад.

РЕКОНТСТРУКЦИЈА НА ВМРО ДПМНЕ До мај ќе биде комплетирано раководството во општинските комитети

РЕКОНТСТРУКЦИЈА НА ВМРО-ДПМНЕ: До мај ќе биде комплетирано раководството во општинските комитети

пред 5 дена - Infomax - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денеска од Струмица ги започна теренските посети и средбите со жителите на македонските градови и села, кои претходно го најави и на Фејсбук.

Мицкоски До мај ќе биде комплетирано раководството во општинските комитети

Мицкоски: До мај ќе биде комплетирано раководството во општинските комитети

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денеска од Струмица ги почна теренските посети и средбите со жителите на македонските градови и села, кои претходно го најави и на „Фејсбук“.

Мицкоски До мај ќе биде комплетирано раководството во општинските комитети

Мицкоски: До мај ќе биде комплетирано раководството во општинските комитети

пред 5 дена - Весник - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денеска од Струмица ги почна теренските посети и средбите со жителите на македонските градови и села, кои претходно го најави и на „Фејсбук“.

ФРОДЕМ и Внатрешната иницијатива за реформи ќе дејствуваат како фракција во ВМРО ДПМНЕ

ФРОДЕМ и Внатрешната иницијатива за реформи ќе дејствуваат како фракција во ВМРО-ДПМНЕ

пред 6 дена - Канал 5 - Македонија

Велат нивна цел била да и помогнат на партијата да стане вистинска, а не фиктивна опозиција и да ја вратат препознатливоста како партија на македонско национално и граѓанско единство.

ФРОДЕМ и реформаторите формираат фракција во ВМРО ДПМНЕ

ФРОДЕМ и реформаторите формираат фракција во ВМРО-ДПМНЕ

пред 6 дена - A1on - Македонија

ФРОДЕМ и членови на внатрепартиската иницијатива за реформи во ВМРО-ДПМНЕ најавуваат дека ќе настапуваат како фракција во ВМРО-ДПМНЕ.

Кабинетот на Претседателот Христијан Мицкоски добива нов шеф

Кабинетот на Претседателот Христијан Мицкоски добива нов шеф

пред 6 дена - Вечер - Македонија

На вчерашната одржана седница на Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ , досегашниот член на Извршниот комитет Златко Перински...

Кабинетот на Претседателот Христијан Мицкоски добива нов шеф

Кабинетот на Претседателот Христијан Мицкоски добива нов шеф

пред 6 дена - Весник - Македонија

На вчерашната одржана седница на Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ , досегашниот член на Извршниот комитет Златко Перински...

Незадоволни членови на ВМРО ДПМНЕ ја формираа првата фракција

Незадоволни членови на ВМРО-ДПМНЕ ја формираа првата фракција

пред 6 дена - Либертас - Македонија

ФРОДЕМ и членови на внатрепартиската иницијатива за реформи во ВМРО-ДПМНЕ денеска објавија дека ќе настапуваат како фракција во ВМРО-ДПМНЕ.

Поранешниот директор на СЦ Борис Трајковски Перински стана шеф на кабинет на Мицкоски

Поранешниот директор на СЦ „Борис Трајковски“ Перински стана шеф на кабинет на Мицкоски

пред 6 дена - +Инфо - Македонија

Поранешниот директор на СЦ „Борис Трајковски“, Златко Перински, е назначен за шеф на кабинетот на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Времеплов
x