20
НАМПРЕС ја издаде книгата   Злосторство што не се заборава

НАМПРЕС ја издаде книгата – Злосторство што не се заборава

пред 4 дена - Македонска Нација - Култура

По повод 75 годишнина од депортацијата на Евреите од Македонија, издавачката куќа НАМПРЕС ја издаде книгата „Холокаустот на македонските евреи – Злосторство што не се заборава“ од дипломатот, новинар и публицист Мартин ТРЕНЕВСКИ.

НАМПРЕС ја издаде книгата   Злосторство што не се заборава

НАМПРЕС ја издаде книгата – Злосторство што не се заборава

пред 4 дена - Македонска Нација - Култура

По повод 75 годишнина од депортацијата на Евреите од Македонија, издавачката куќа НАМПРЕС ја издаде книгата „Холокаустот на македонските евреи – Злосторство што не се заборава“ од дипломатот, новинар и публицист Мартин ТРЕНЕВСКИ.

Холокаустот на македонските евреи   Злосторство што не се заборава

Холокаустот на македонските евреи – Злосторство што не се заборава

пред 4 дена - Македонска Нација - Без катеторија

По повод 75 годишнина од депортацијата на Евреите од Македонија, издавачката куќа НАМПРЕС ја издаде книгата „Холокаустот на македонските евреи – Злосторство што не се заборава“ од дипломатот, новинар и публицист Мартин ТРЕНЕВСКИ.

Симев  Холокаустот на Македонците од Беломорска Македонија не треба никогаш да се заборави

Симев: Холокаустот на Македонците од Беломорска Македонија не треба никогаш да се заборави

пред 5 дена - Весник - Македонија

Партијата „Единствена Македонија“, денеска одржа прес-конференција во врска со Иницијативата до Владата за чествување и на македонскиот холокауст врз 32.

Симев  Холокаустот на Македонците од Беломорска Македонија не треба никогаш да се заборави

Симев: Холокаустот на Македонците од Беломорска Македонија не треба никогаш да се заборави

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Партијата „Единствена Македонија“, денеска одржа прес-конференција во врска со Иницијативата до Владата за чествување и на македонскиот холокауст врз 32.

Единствена Македонија  Покрај Евреите  холокаустот во Беломорска Македонија никогаш нема да биде заборавен

Единствена Македонија: Покрај Евреите, холокаустот во Беломорска Македонија никогаш нема да биде заборавен

пред 5 дена - A1on - Македонија

Единствена Македонија, денеска одржа прес конференција во врска со Иницијативата до Владата за чествување и на македонскиот холокауст врз 32.

Книга за холокаустот на македонските Евреи од Мартин Треневски

Книга за холокаустот на македонските Евреи од Мартин Треневски

пред 6 дена - Сител - Македонија

Издавачката куќа „Нампрес“ ја објави книгата „Холокаустот на македонските Евреи – злосторство што не се заборава“ од дипломатот,...

Книга за холокаустот на македонските Евреи од Мартин Треневски

Книга за холокаустот на македонските Евреи од Мартин Треневски

пред 6 дена - Канал 5 - Култура

- Треневски го опишува животот на Евреите во Македонија, долг повеќе од 2000 години, и судбина слична на македонскит народ низ историјата.

Книга за холокаустот на македонските Евреи од Мартин Треневски

Книга за холокаустот на македонските Евреи од Мартин Треневски

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Издавачката куќа „Нампрес“ ја објави книгата „Холокаустот на македонските Евреи – злосторство што не се заборава“ од дипломатот,...

Времеплов
x