20
Владата го пушти ново усогласениот текст на Предлог законот за финансиска поддршка на инвестиции

Владата го пушти ново усогласениот текст на Предлог-законот за финансиска поддршка на инвестиции

пред 4 дена - Бизнис вести - Економија

На усвојување во Собранието на РМ, владата синоќа го пушти ново усогласениот текст на Предлог-законот за финансиска поддршка на инвестиции.

И дијаспората ќе добие државна помош за инвестиции во Македонија

И дијаспората ќе добие државна помош за инвестиции во Македонија

пред 4 дена - еМАГАЗИН - Економија

Владата на вчерашната седница го усвои предлог-законот за финансиска поддршка на инвестициите, каде покрај странските и домашните...

Влада   Исполнети условите за раскинување на договорот со  Казандол

Влада : Исполнети условите за раскинување на договорот со „Казандол“

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

На денешната 58 седница, Владата на Република Македонија ја разгледа и усвои Информација за степен на изграденост на рударскиот...

Законот за високо образование на пат во Собранието

Законот за високо образование на пат во Собранието

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

По усогласување на одредени членови, Предлог-законот за високото образование ќе биде пуштен во собраниска процедура, соопшти Владата.

Предлог законот за високото образование оди во Собрание

Предлог-законот за високото образование оди во Собрание

пред 4 дена - A1on - Македонија

Владата го разгледа и утврди Предлог-законот за високото образование и донесе одлука по усогласување на одредени членови, да биде пуштен во собраниска процедура до негово усвојување.

Донесен Предлог законот за финансиска поддршка на инвестиции

Донесен Предлог-законот за финансиска поддршка на инвестиции

пред 4 дена - A1on - Македонија

На усвојување во Собранието на РМ, Владата денеска го пушти ново усогласениот текст на Предлог-законот за финансиска поддршка на инвестиции.

Владата со конкретен чекор за поддршка на инвестициите од дијаспората

Владата со конкретен чекор за поддршка на инвестициите од дијаспората

пред 4 дена - Сител - Македонија

- Владата попладнево, на својата 58 седница го усвои предлог-законот за финансиска поддршка на инвестициите, каде покрај...

Владата со конкретен чекор за поддршка на инвестициите од дијаспората

Владата со конкретен чекор за поддршка на инвестициите од дијаспората

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Овој закон ја воспоставува правната рамка за реализација на мерките на Владата на Република Македонија од програмата за економски раст.

Владата ќе дава дополнителна финансиска поддршка за инвестициите од дијаспората

Владата ќе дава дополнителна финансиска поддршка за инвестициите од дијаспората

пред 5 дена - Вечер - Економија

Владата попладнево на својата 58. седница го усвоила предлог-законот за финансиска поддршка на инвестициите, каде покрај...

Владата го усвои законот за финансиска подршка на инвестициите

Владата го усвои законот за финансиска подршка на инвестициите

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

Владата попладнево го усвои предлог законот за финансиска поддршка на инвестициите, каде покрај странските и домашните инвеститори, свое место во законот добија и инвестициите од дијаспората, како инвестиции од значаен интерес за Македонија.

Владата финансиски ќе ги поддржува инвестициите од дијаспората

Владата финансиски ќе ги поддржува инвестициите од дијаспората

пред 5 дена - +Инфо - Економија

Владата попладнево, на 58 седница го усвои предлог-законот за финансиска поддршка на инвестициите, каде покрај странските...

Владата со конкретен чекор за поддршка на инвестициите од дијаспората

Владата со конкретен чекор за поддршка на инвестициите од дијаспората

пред 5 дена - A1on - Македонија

Владата попладнево, на својата 58 седница го усвои предлог-законот за финансиска поддршка на инвестициите, каде покрај странските...

Владата предвиде финансиска поддршка и на инвестициите од дијаспората

Владата предвиде финансиска поддршка и на инвестициите од дијаспората

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Владата попладнево, на својата 58 седница го усвои предлог-законот за финансиска поддршка на инвестициите, каде покрај странските...

Ве има ли на списокот  Кој ќе добие пари од владиниот План за економски раст

Ве има ли на списокот: Кој ќе добие пари од владиниот План за економски раст?

пред 6 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Педесет милиони евра народни пари се издвоени во буџетот и чекаат да бидат вбризгани во стопанството како владина финансиска подршка за нови вработувања, инвестиции и подобрување на конкурентноста, пренесува Фактор .

ДАЛИ СТЕ НА СПИСОКОТ  Кој ќе добие пари од владиниот План за економски раст

ДАЛИ СТЕ НА СПИСОКОТ? Кој ќе добие пари од владиниот План за економски раст?

пред 6 дена - Весник - Македонија

Педесет милиони евра народни пари се издвоени во буџетот и чекаат да бидат вбризгани во стопанството како владина финансиска подршка за нови вработувања, инвестиции и подобрување на конкурентноста.

ДАЛИ СТЕ НА СПИСОКОТ  Кој ќе добие пари од владиниот План за економски раст

ДАЛИ СТЕ НА СПИСОКОТ? Кој ќе добие пари од владиниот План за економски раст?

пред 6 дена - Вечер - Македонија

Педесет милиони евра народни пари се издвоени во буџетот и чекаат да бидат вбризгани во стопанството како владина финансиска подршка за нови вработувања, инвестиции и подобрување на конкурентноста.

Времеплов
x