20
Владата побара услови за раскинување на Договорот за концесија за рудникот  Казандол

Владата побара услови за раскинување на Договорот за концесија за рудникот „Казандол“

пред 4 дена - Бизнис вести - Економија

На денешната 58 седница, Владата на Република Македонија ја разгледа и усвои Информација за степен на изграденост на рударскиот...

Министерството за економија за седум дена треба да каже дали може да се одземе концесијата за рудникот Казандол

Министерството за економија за седум дена треба да каже дали може да се одземе концесијата за рудникот Казандол

пред 4 дена - еМАГАЗИН - Економија

Владата го задолжи Министерството за економија во рок од седум дена да достави информација за можноста за раскинување на...

Николовски  Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - Сител - Економија

- Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Николовски  Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - MK News - Македонија

Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Владата ќе го раскине договорот за  Казандол

Владата ќе го раскине договорот за „Казандол“

пред 4 дена - +Инфо - Економија

Владата вечерва ја разгледа и усвои Информација за степен на изграденост на рударскиот комплекс „Казандол“. Влдата соопшти...

Исполнети условите за раскинување на договорот со  Казандол

Исполнети условите за раскинување на договорот со „Казандол“

пред 4 дена - A1on - Македонија

На денешната 58 седница, Владата на Република Македонија ја разгледа и усвои Информација за степен на изграденост на рударскиот...

Николовски  Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - +Инфо - Економија

Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Николовски  Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - A1on - Економија

Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Николовски  Владата ја разгледува опцијата за стопирање на изградба на рудниците Казандол

Николовски: Владата ја разгледува опцијата за стопирање на изградба на рудниците Казандол

пред 4 дена - 24 вести - Македонија

На денешната владина седница се разгледуваше прашањето околу изградбата на рудниците Казандол. Министерот за земјоделство,...

Николовски Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски:Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - Нова ТВ - Македонија

Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Николовски  Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Времеплов
x