20
Пратениците да ги застапуваат граѓаните кои ги имаат изгласано  а не партиите на кои припаѓаат

Пратениците да ги застапуваат граѓаните кои ги имаат изгласано, а не партиите на кои припаѓаат

пред 4 дена - Македонска Нација - Без катеторија

Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици По повод вчерашната изјавата на Премиерот Заев дека се...

Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици

Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици

пред 4 дена - Македонска Нација - Без катеторија

   Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици По повод вчерашната изјавата на Премиерот Заев дека...

Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици

Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици

пред 4 дена - Македонска Нација - Колумни

 Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици По повод вчерашната изјавата на Премиерот Заев дека се...

Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици

Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици

пред 4 дена - Македонска Нација - Колумни

 Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици По повод вчерашната изјавата на Премиерот Заев дека се...

Солза Грчева  Размислете уште еднаш пратеници

Солза Грчева: Размислете уште еднаш пратеници

пред 5 дена - Весник - Македонија

Пратеници во Собранието на РМ, да ви поставиме неколку прашања: 1. Зарем вие навистина ќе влезете во однапред договорено...

Солза Грчева  Размислете уште еднаш пратеници

Солза Грчева: Размислете уште еднаш пратеници

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Пратеници во Собранието на РМ, да ви поставиме неколку прашања: 1. Зарем вие навистина ќе влезете во однапред договорено...

ПРВО СООПШТЕНИЕ НА ПАРТИЈАТА НА ГРЧЕВА   Глас за Македонија  им се обрати на пратениците од Македонското собрание

ПРВО СООПШТЕНИЕ НА ПАРТИЈАТА НА ГРЧЕВА: „Глас за Македонија“ им се обрати на пратениците од Македонското собрание

пред 5 дена - Infomax - Македонија

Новата политичката партија „Глас за Македонија“ им се обраќа на пратениците на Македонското Собрание, по повод претстојното...

Грчева до пратениците  Дали знаете за 20  илјади изјави со кои се отповикува правото да одлучувате за нив

Грчева до пратениците: Дали знаете за 20. илјади изјави со кои се отповикува правото да одлучувате за нив?

пред 5 дена - A1on - Македонија

Солза Грчева испрати отворено писмо до македонските пратеници по повод ставањето на гласање на Законот за употреба на јазиците.

Времеплов
x