20
Во Кина ќе се патува без визи

Во Кина ќе се патува без визи

пред 4 дена - Весник - Македонија

На вчерашната седница, Владата го прифати предлогот на Министерството за надворешни работи за потпишување Спогодба меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Народна Република Кина за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинат визите за НР Кина

Ќе се укинат визите за НР Кина

пред 4 дена - Судство - Хроника

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред 4 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред 4 дена - MK News - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред 4 дена - Сител - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

ВО КИНА БЕЗ ВИЗИ Ќе се укинуваат визите за НР Кина

ВО КИНА БЕЗ ВИЗИ:Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред 4 дена - Infomax - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Предлогот на Министерството за надворешни работи за потпишување на Спогодбата меѓу двете владите на двете земји, е усвоен на вчерашната на седница Владата.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред 4 дена - A1on - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред 4 дена - Бриф - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за Кина

Ќе се укинуваат визите за Кина

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред 4 дена - Канал 77 - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинат визте за Кина

Ќе се укинат визте за Кина

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Владата го прифати предлогот на Министерството за надворешни работи за потпишување Спогодба меѓу владите на Македонија и на Кина за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Предлозите на МТСП денеска на владина седница

Предлозите на МТСП денеска на владина седница

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Владата денеска ќе ја одржи 58-та седница, на која ќе бидат разгледани Предлог-програмата за персонална асистенција на лица...

Предлозите на МТСП денеска на владина седница

Предлозите на МТСП денеска на владина седница

пред 5 дена - Весник - Македонија

Владата денеска ќе ја одржи 58-та седница, на која ќе бидат разгледани Предлог-програмата за персонална асистенција на лица...

Владата денес ќе го разгледува предлогот да се укинат визите за Кина

Владата денес ќе го разгледува предлогот да се укинат визите за Кина

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

На денешната редовна, 58. седница на Владата на Република Македонија, меѓу другото, ќе биде разгледана Предлог-програмата...

Времеплов
x