20
Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

пред 4 дена - Економски - Економија

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за поднесување годишни сметки и финансиски извештаи во електронска форма до Централниот регистар.

Утре истекува рокот за поденсување годишни сметки

Утре истекува рокот за поденсување годишни сметки

пред 4 дена - +Инфо - Економија

Рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар истекуива утре.

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

пред 4 дена - A1on - Македонија

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Централниот регистар ќе работи подолго на 15 март за прием на годишни сметки

Централниот регистар ќе работи подолго на 15 март за прием на годишни сметки

пред 6 дена - +Инфо - Економија

До 15 март е рокот во кој самостојните вршители на дејност треба да поднесат  годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Времеплов
x