20
Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

пред една недела - Сител - Македонија

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

пред една недела - Економски - Економија

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Централен регистар со важно потсетување  Рокот истекува утре

Централен регистар со важно потсетување: Рокот истекува утре

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за поднесување годишни сметки и финансиски извештаи во електронска форма до Централниот регистар.

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

пред една недела - Бриф - Економија

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Утре истекува рокот за поденсување годишни сметки

Утре истекува рокот за поденсување годишни сметки

пред една недела - +Инфо - Економија

Рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар истекуива утре.

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

пред една недела - A1on - Македонија

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

пред една недела - Либертас - Македонија

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Централниот регистар ќе работи подолго на 15 март за прием на годишни сметки

Централниот регистар ќе работи подолго на 15 март за прием на годишни сметки

пред една недела - +Инфо - Економија

До 15 март е рокот во кој самостојните вршители на дејност треба да поднесат  годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Времеплов
x