20
Во Кина ќе може да патувате без виза

Во Кина ќе може да патувате без виза

пред една недела - Скопје24 - Скопје

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Безвизен режим меѓу Македонија и Кина

Безвизен режим меѓу Македонија и Кина

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Безвизен режим меѓу Македонија и Кина- се креваат границите за државјаните на двете земји, реши вчера Владата. Одлуката доаѓа по предлог на министерствата за надворешни за потпишување меѓусебна спогодба.

Во Кина ќе се патува без визи

Во Кина ќе се патува без визи

пред една недела - Вечер - Македонија

На вчерашната седница, Владата го прифати предлогот на Министерството за надворешни работи за потпишување Спогодба меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Народна Република Кина за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Во Кина ќе се патува без визи

Во Кина ќе се патува без визи

пред една недела - Весник - Македонија

На вчерашната седница, Владата го прифати предлогот на Министерството за надворешни работи за потпишување Спогодба меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Народна Република Кина за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред една недела - Идивиди - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за Кина

Ќе се укинуваат визите за Кина

пред една недела - еМАГАЗИН - Живот

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинат визите за НР Кина

Ќе се укинат визите за НР Кина

пред една недела - Судство - Хроника

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред една недела - MK News - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред една недела - Сител - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

ВО КИНА БЕЗ ВИЗИ Ќе се укинуваат визите за НР Кина

ВО КИНА БЕЗ ВИЗИ:Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред една недела - Infomax - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Предлогот на Министерството за надворешни работи за потпишување на Спогодбата меѓу двете владите на двете земји, е усвоен на вчерашната на седница Владата.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред една недела - A1on - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред една недела - Бриф - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за Кина

Ќе се укинуваат визите за Кина

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

Ќе се укинуваат визите за НР Кина

пред една недела - Канал 77 - Македонија

Република Македонија и Народна Република Кина ќе потпишат Спогодба за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Во Кина ќе се патува без визи

Во Кина ќе се патува без визи

пред една недела - Кајгана - Македонија

На вчерашната седница Владата го прифати предлогот на Министерството за надворешни работи за потпишување спогодба меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Народна Република Кина за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Ќе се укинат визте за Кина

Ќе се укинат визте за Кина

пред една недела - +Инфо - Македонија

Владата го прифати предлогот на Министерството за надворешни работи за потпишување Спогодба меѓу владите на Македонија и на Кина за заемно укинување на визите за државјаните на двете земји.

Предлозите на МТСП денеска на владина седница

Предлозите на МТСП денеска на владина седница

пред една недела - Вечер - Македонија

Владата денеска ќе ја одржи 58-та седница, на која ќе бидат разгледани Предлог-програмата за персонална асистенција на лица...

Предлозите на МТСП денеска на владина седница

Предлозите на МТСП денеска на владина седница

пред една недела - Весник - Македонија

Владата денеска ќе ја одржи 58-та седница, на која ќе бидат разгледани Предлог-програмата за персонална асистенција на лица...

Владата денес ќе го разгледува предлогот да се укинат визите за Кина

Владата денес ќе го разгледува предлогот да се укинат визите за Кина

пред една недела - +Инфо - Македонија

На денешната редовна, 58. седница на Владата на Република Македонија, меѓу другото, ќе биде разгледана Предлог-програмата...

Времеплов
x