20
Водостоите на реките се уште над просекот за март

Водостоите на реките се уште над просекот за март

пред една недела - Сител - Македонија

Речиси двојно е зголемен водостојот на реката Вардар кај Велес и кај Зајчев Рид и на реката Треска кај Македонски Брод. Денешните...

Водостоите на реките се уште над просекот за март

Водостоите на реките се уште над просекот за март

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Речиси двојно е зголемен водостојот на реката Вардар кај Велес и кај Зајчев Рид и на реката Треска кај Македонски Брод. Денешните...

Водостоите на реките се уште над просекот за март

Водостоите на реките се уште над просекот за март

пред една недела - Алфа - Македонија

Речиси двојно е зголемен водостојот на реката Вардар кај Велес и кај Зајчев Рид и на реката Треска кај Македонски Брод. Речиси двојно е зголемен водостојот на реката Вардар кај Велес и кај Зајчев Рид и на реката Треска кај Македонски Брод.

Водостоите на реките се уште над просекот за март

Водостоите на реките се уште над просекот за март

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Денешните хидролошки мерења покажуваат дека зголемени нивоа на реките во државата со исклучок на Брегалница кај Берово каде е само еден сантиметар под мартовскиот просек и на Црна Река чиј водостој денеска е 13 сантиметри под просекот за март.

Водостоите на реките се уште над просекот за март

Водостоите на реките се уште над просекот за март

пред една недела - A1on - Македонија

Речиси двојно е зголемен водостојот на реката Вардар кај Велес и кај Зајчев Рид и на реката Треска кај Македонски Брод. Денешните...

Двојно зголемени нивоата на неколку реки  Црна под просекот

Двојно зголемени нивоата на неколку реки, Црна под просекот

пред една недела - +Инфо - Македонија

Двојно зголемени се водостоите на Сатеска кај Ботун, Треска кај Македонски Брод и Вардар кај Зајчев Рид во однос на просекот за март, покажуваат денешните хидролошки мерења.

Двојно зголемени нивоата на неколку реки  Црна под просекот

Двојно зголемени нивоата на неколку реки, Црна под просекот

пред една недела - Сител - Македонија

Двојно зголемени се водостоите на Сатеска кај Ботун, Треска кај Македонски Брод и Вардар кај Зајчев Рид во однос на просекот за март, покажуваат денешните хидролошки мерења.

Двојно зголемени нивоата на неколку реки  Црна под просекот

Двојно зголемени нивоата на неколку реки, Црна под просекот

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Според УХМР, Вардар кај Јегуновце, Велес и Демир Капија, како и Пчиња кај Катлановска Бања бележат одредени покачувања, Брегалница и Крива Река не отстапуваат значително, додека Црна Река кај Новаци е под просекот.

УХМР  Благо намалување на водостите во Македонија

УХМР: Благо намалување на водостите во Македонија

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Водостоите на речиси сите реки во земјава се повисоки од просекот за март, но има благо намалување на нивното ниво во однос на вчера, покажуваат најновите мерења од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Двојно зголемени нивоата на неколку реки  Црна под просекот

Двојно зголемени нивоата на неколку реки, Црна под просекот

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Двојно зголемени се водостоите на Сатеска кај Ботун, Треска кај Македонски Брод и Вардар кај Зајчев Рид во однос на просекот за март, покажуваат денешните хидролошки мерења.

Се намалуваат водостоите на реките

Се намалуваат водостоите на реките

пред една недела - Скопје24 - Скопје

Водостоите на речиси сите реки во земјава се повисоки од просекот за март, но има благо намалување на нивното ниво во однос на вчера, покажуваат најновите мерења од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Двојно зголемени нивоата на неколку реки  Црна под просекот

Двојно зголемени нивоата на неколку реки, Црна под просекот

пред една недела - A1on - Македонија

Двојно зголемени се водостоите на Сатеска кај Ботун, Треска кај Македонски Брод и Вардар кај Зајчев Рид во однос на просекот за март, покажуваат денешните хидролошки мерења.

Се намалуваат водостоите на реките

Се намалуваат водостоите на реките

пред една недела - Либертас - Македонија

Водостоите на речиси сите реки во земјава се повисоки од просекот за март, но има благо намалување на нивното ниво во однос на вчера, покажуваат најновите мерења од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Времеплов
x