20
Сопругата на Стивен Хокинг За сите беше генијалец за семејството тиранин

Сопругата на Стивен Хокинг: За сите беше генијалец, за семејството тиранин

пред 4 дена - Весник - Живот

Сопругата на генијалниот ум Стивен Хокинг кој на 76. годишна возраст почина мирно во својот дом, во едно интервју во 2014.

Стивен Хокинг замина еден од најголемите умови на денешницата

Стивен Хокинг, замина еден од најголемите умови на денешницата

пред 4 дена - +Инфо - Свет

Мојата цел е едноставна, а подразбира целосно разбирање на универзумот, таков каков што е и зошто воопшто постои, истакнуваше англискиот и светски познат теориски физичар Стивен Хокинг, кој денеска почина на 76 години во својата куќа во Кембриџ.

Почина Стивен Хокинг еден од најголемите умови на денешнината

Почина Стивен Хокинг, еден од најголемите умови на денешнината

пред 4 дена - Алфа - Свет

Најпознатиот физичар на светот, професорот Стивен Хокинг почина на 77-годишна возраст во својот дом во Кембриџ, Велика Британија.

Почина светски познатиот физичар Стивен Хокинг

Почина светски познатиот физичар, Стивен Хокинг

пред 4 дена - МТВ 1 - Свет

Светски познатиот физичар Стивен Хокинг почина на 76 годишна возраст. Британецот, познат по своето дело за црните дупки и релативитетот починал мирно во својот дом во Кембриџ.

Сопругата на Стивен Хокинг За сите беше генијалец за семејството тиранин

Сопругата на Стивен Хокинг: За сите беше генијалец, за семејството тиранин

пред 4 дена - Вечер - Живот

Сопругата на генијалниот ум Стивен Хокинг кој на 76. годишна возраст почина мирно во својот дом, во едно интервју во 2014.

Почина Стивен Хокинг  чудото на медицината

Почина Стивен Хокинг – чудото на медицината

пред 4 дена - Весник - Свет

Стивен Хокинг, кој важеше за вистинско чудо на медицината, во раните утрински часови почина мирно во својот дом во Кембриџ.

Стивен Хокинг за сите би генијалец но за семејството тиранин

Стивен Хокинг за сите би генијалец, но за семејството тиранин

пред 4 дена - Репортер - Без катеторија

Сопругата на генијалниот ум Стивен Хокинг кој на 76. годишна возраст почина мирно во својот дом, во едно интервју во 2014.

Почина Стивен Хокинг  чудото на медицината

Почина Стивен Хокинг – чудото на медицината

пред 4 дена - Вечер - Свет

Стивен Хокинг, кој важеше за вистинско чудо на медицината, во раните утрински часови почина мирно во својот дом во Кембриџ.

Кој беше Стивен Хокинг еден од најголемите умови на денешницата

Кој беше Стивен Хокинг, еден од најголемите умови на денешницата

пред 4 дена - еМАГАЗИН - Свет

Мојата цел е едноставна, а подразбира целосно разбирање на универзумот, таков каков што е и зошто воопшто постои, истакнуваше англискиот и светски познат теориски физичар Стивен Хокинг, кој денеска почина на 77 години во својата куќа во Кембриџ.

Сопругата на Стивен Хокинг За сите беше генијалец за семејството тиранин

Сопругата на Стивен Хокинг: За сите беше генијалец, за семејството тиранин

пред 4 дена - Сител - Живот

Сопругата на генијалниот ум Стивен Хокинг кој на 76. годишна возраст почина мирно во својот дом, во едно интервју во 2014.

Почина Стивен Хокинг  Чудото на медицината и еден од најголемите умови на денешнината

Почина Стивен Хокинг – Чудото на медицината и еден од најголемите умови на денешнината

пред 4 дена - Скопје24 - Скопје

Стивен Хокинг, кој важеше за вистинско чудо на медицината, во раните утрински часови почина мирно во својот дом во Кембриџ.

Сопругата на Стивен Хокинг За сите беше генијалец за семејството тиранин

Сопругата на Стивен Хокинг: За сите беше генијалец, за семејството тиранин

пред 4 дена - Скопје24 - Скопје

Сопругата на генијалниот ум Стивен Хокинг кој на 76. годишна возраст почина мирно во својот дом, во едно интервју во 2014.

Му прогнозираа дека ќе живее само неколку години но тој ги надмудри лекарите

Му прогнозираа дека ќе живее само неколку години, но тој ги надмудри лекарите

пред 4 дена - Прес 24 - Свет

Познатиот бритaнски теоретски физичар и светски генијалец Стивен Хокинг починал рано утрово во својот дом во Кембриџ на 76 години, јавуваат британските медиуми „Тажни сме поради смртта на нашиот татко.

Замина од светот најголемиот генијалец

Замина од светот најголемиот генијалец

пред 4 дена - Friday - Живот

Светот е во шок, бидејќи почина големиот научник чии што говори и теории ќе живеат уште долго со нас. Станува збор за британскиот научник Стивен Хокинг кој ја стекна својата слава преку неговите теории за црните дупки.

Почивај во мир Стивен Хокинг

Почивај во мир, Стивен Хокинг...

пред 4 дена - Телефони - Техно

Стивен Хокинг од Велика Британија беше генијалец од модерното време, кој почина на 76 годишна возраст, дома, во Кембриџ....

Згасна најбрилијантниот ум на 20 век  Стивен Хокинг почина на 76 години

Згасна најбрилијантниот ум на 20 век – Стивен Хокинг почина на 76 години

пред 4 дена - Репортер - Без катеторија

Брилијантниот физичар Стивен Хокинг, прочуен по своите генијални трудови на темата црни дупки и релативитет, почина во раните утрински часови во својот дом во Кембриџ, пренесува Би-Би-Си.

Светот се збогува со брилијантниот Стивен Хокинг

Светот се збогува со брилијантниот Стивен Хокинг

пред 4 дена - IT.mk - Техно

Светот остана посиромашен за една навистина огромен ум. Легендарниот физичар и космолог Стивен Хокинг почина на 76 години.

Почина Стивен Хокинг  еден од најголемите светски научници

Почина Стивен Хокинг – еден од најголемите светски научници

пред 4 дена - Вечер - Свет

Еден од најголемите светски научници, британскиот физичар и теоретичар, Стивен Хокинг, почина вчера на 76 годишна возраст, соопшти неговото семејство.

Почина Стивен Хокинг  еден од најголемите светски научници

Почина Стивен Хокинг – еден од најголемите светски научници

пред 4 дена - Весник - Свет

Еден од најголемите светски научници, британскиот физичар и теоретичар, Стивен Хокинг, почина вчера на 76 годишна возраст, соопшти неговото семејство.

Сопругата на Стивен Хокинг За сите беше генијалец за семејството тиранин

Сопругата на Стивен Хокинг: За сите беше генијалец, за семејството тиранин

пред 4 дена - Прес 24 - Свет

Сопругата на генијалниот ум Стивен Хокинг кој на 76. годишна возраст почина мирно во својот дом, во едно интервју во 2014.

Почина најголемиот ум на денешницата

Почина најголемиот ум на денешницата

пред 4 дена - Ladybook - Сцена

Стивен Хокинг, на 76-годишна возраст, почина во својот дом во Кембриџ. Англискиот физичар и космолог, познат по својата работа и истражувањата за црната дупка и релативноста, денеска во раните утрински часови почина мирно во својот дом.

Почина брилијантниот генијалец Стивен Хокинг

Почина брилијантниот генијалец Стивен Хокинг

пред 4 дена - Fashionel - Мода

Еден од омилените физичари на денешницата, Стивен Хокинг, почина утринава во 76-тата година од својот живот. Информацијата ја потврдија и од Универзитетот Кембриџ каде и предаваше со децении.

Почина брилијантниот генијалец Стивен Хокинг

Почина брилијантниот генијалец Стивен Хокинг

пред 4 дена - Fashionel - Мода

Еден од омилените физичари на денешницата, Стивен Хокинг, почина утринава во 76-тата година од својот живот. Информацијата ја потврдија и од Универзитетот Кембриџ каде и предаваше со децении.

Почина Стивен Хокинг најпознатиот теоретски физичар и космолог

Почина Стивен Хокинг најпознатиот теоретски физичар и космолог

пред 4 дена - Канал 5 - Живот

Во неговата научна дејност тој беше пионер во областа на космологијата, општиот релативитет и квантната механика, автор на многубројни научни трудови во соработка со научници и научни институции ширум светот.

Почина Стивен Хокинг

Почина Стивен Хокинг

пред 4 дена - 24 вести - Свет

Најпознатиот теоретски физичар и космолог на 21 век, Стивен Хокинг почина утрово на 76 годишна возраст во неговиот дом во Кембриџ, објави неговото семејство.

Генјалниот ум замина во легендите Почина Стивен Хокинг

Генјалниот ум замина во легендите: Почина Стивен Хокинг

пред 4 дена - MK News - Свет

Стивен Хокинг, најсјајната ѕвезда на космологијата, почина на 76 години. Физичарот и автор на „Кратка историја на времето“ почина во својот дом во Кембриџ.

Генјалниот ум замина во легендите Почина Стивен Хокинг

Генјалниот ум замина во легендите: Почина Стивен Хокинг

пред 4 дена - Сител - Свет

Стивен Хокинг, најсјајната ѕвезда на космологијата, почина на 76 години. Физичарот и автор на „Кратка историја на времето“ почина во својот дом во Кембриџ.

Почина Стивен Хокинг

Почина Стивен Хокинг

пред 4 дена - DW - Свет

Британскиот астрофизичар Стивен Хокинг почина на 76-годишна возраст во Кембриџ, соопшти неговото семејство. За многумина тој беше најголемиот гениј на денешницата.

Почина Стивен Хокинг

Почина Стивен Хокинг

пред 4 дена - +Инфо - Живот

Стивен Хокинг, најсјајната ѕвезда на космологијата, почина на 76 години. Физичарот и автор на „Кратка историја на времето“ почина во својот дом во Кембриџ.

Почина Стивен Хокинг

пред 4 дена - Бриф - Без катеторија

Најпознатиот теоретски физичар и космолог на 21 век, Стивен Хокинг почина утрово на 76 годишна возраст во неговиот дом во Кембриџ, објави неговата фамилија.

Времеплов
x