20
Бекер  Новак мора целосно да му се посвети на тенисот

Бекер: Новак мора целосно да му се посвети на тенисот

пред 4 дена - Вечер - Спорт

" alt= Поранешниот тренер на Новак Ѓоковќ, Борис Бекер, го повикал српскиот тенисер да му се позвети на тенисот доколку сака повоторно да се врати на врвот.

Бекер  Новак мора целосно да му се посвети на тенисот

Бекер: Новак мора целосно да му се посвети на тенисот

пред 4 дена - Top Sport - Спорт

Поранешниот тренер на Новак Ѓоковќ, Борис Бекер, го повикал српскиот тенисер да му се позвети на тенисот доколку сака повоторно да се врати на врвот.

Времеплов
x