20
 Гсол избран за купувач на банкарските побарувања од Фени

„Гсол“ избран за купувач на банкарските побарувања од „Фени“

пред една недела - МТВ 1 - Економија

Сопственик на кавадаречки „Фени“ ќе биде швајцарската компанија „Гсол“. Најголемите доверители, Комерцијална и Стопанска...

ГСОЛ избран за купувач на банкарските побарувања од ФЕНИ

ГСОЛ избран за купувач на банкарските побарувања од ФЕНИ

пред една недела - Сител - Економија

Кредиторите на ФЕНИ Индустри Кавадарци, Комерцијална банка ад Скопје и Стопанска банка ад Скопје, денеска соопштија дека ја избрале понудата на ГСОЛ како купувач на нивните побарувања во кавадаречкиот комбинат.

Избран купувач на банкарските побарувања од ФЕНИ

Избран купувач на банкарските побарувања од ФЕНИ

пред една недела - Прес 24 - Економија

Кредиторите на ФЕНИ Индустри Кавадарци, Комерцијална банка ад Скопје и Стопанска банка ад Скопје, денеска соопштија дека ја избрале понудата на ГСОЛ како купувач на нивните побарувања во кавадаречкиот комбинат.

ГСОЛ избран за купувач на банкарските побарувања на ФЕНИ

ГСОЛ избран за купувач на банкарските побарувања на ФЕНИ

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Понуда за откуп на побарувањата имаше и од компанијата „Минстрој“. - Ваквата одлука се заснова на целосна оценка на доставените...

Швајцарски ГСОЛ одбран за инвеститор во Фени

Швајцарски ГСОЛ одбран за инвеститор во „Фени“

пред една недела - Вечер - Економија

Банките кредитори на „Фени Индустри“ одлучија инвеститор во фабриката да биде швајцарската компанија ГСОЛ. Одлуката  ја донеле по низа преземени активности со цел повторно активирање на производствениот процес на компанијата.

ГСОЛ избран за купувач на банкарските побарувања од Фени

ГСОЛ избран за купувач на банкарските побарувања од „Фени“

пред една недела - +Инфо - Економија

Кредиторите на ФЕНИ Индустри Кавадарци, Комерцијална банка ад Скопје и Стопанска банка ад Скопје, денеска соопштија дека ја избрале понудата на ГСОЛ како купувач на нивните побарувања во кавадаречкиот комбинат.

Комерцијална и Стопанска банка ја избраа понудата на ГСОЛ како купувач на нивните побарувања

Комерцијална и Стопанска банка ја избраа понудата на „ГСОЛ“ како купувач на нивните побарувања

пред една недела - Економски - Економија

Во изминатиот период, Комерцијална Банка АД Скопје и Стопанска Банка АД Скопје како обезбедени кредитори на „ФЕНИ Индустри“...

ГСОЛ избран за купувач на банкарските побарувања на ФЕНИ

ГСОЛ избран за купувач на банкарските побарувања на ФЕНИ

пред една недела - A1on - Економија

Кредиторите на ФЕНИ Индустри Кавадарци, Комерцијална банка ад Скопје и Стопанска банка ад Скопје, денеска соопштија дека ја избрале понудата на ГСОЛ како купувач на нивните побарувања во кавадаречкиот комбинат.

Комерцијална и Стопанска банка ја избраа понудата на ГСОЛ како купувач на нивните побарувања

Комерцијална и Стопанска банка ја избраа понудата на „ГСОЛ“ како купувач на нивните побарувања

пред една недела - Денар - Економија

Во изминатиот период, Комерцијална Банка АД Скопје и Стопанска Банка АД Скопје како обезбедени кредитори на „ФЕНИ Индустри“...

Комерцијална и Стопанска банка Скопје побарувањата во Фени ги продале на ГСОЛ

Комерцијална и Стопанска банка-Скопје побарувањата во Фени ги продале на ГСОЛ

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Во изминатиот период, Комерцијална Банка АД Скопје и Стопанска Банка АД Скопје како обезбедени кредитори на „ФЕНИ Индустри“...

Разврска во Фени индустри  Откупени побарувањата на големите банки од речиси 40 милиони евра

Разврска во „Фени индустри“: Откупени побарувањата на големите банки од речиси 40 милиони евра

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Добива ли разврска повеќемесечната агонија во „Фени Индустри“ е прашање на кое е извесен потврден одговор ако се земе предвид дека почна исплатата на големите доверители во комбинатот.

Стопанска банка Скопје ги продаде побарувањата во Фени Индустри вредни 14 9 милиони евра

Стопанска банка Скопје ги продаде побарувањата во „Фени Индустри“ вредни 14,9 милиони евра

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Стопанска банка АД Скопје преку Македонската берза објави ценовно чувствителна информација дека банката денеска склучила договор за продажба на своите побарувања од „Фени Индустри АД Кавадарци во стечај" во вкупен износ од 921.

Комерцијална банка ги продаде побарувањата од Фени Индустри за 24 милиони евра

Комерцијална банка ги продаде побарувањата од „Фени Индустри“ за 24 милиони евра

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Комерцијална Банка АД Скопје на ден 13.03.2018 година склучи договор за продажба на своите побарувања од „Фени Индустри АД Кавадарци во стечај" во вкупен износ од 1.

Шпаркасе Банка воведе еко  кредити за енергетска ефикасност

Шпаркасе Банка воведе еко – кредити за енергетска ефикасност

пред една недела - +Инфо - Економија

Шпаркасе Банка Македонија во своето портфолио на кредитни производи за физички лица ги воведе новите ЕКО-кредити за унапредување...

Кредити за унапредување на енергетската ефикасност на домаќинствата веќе достапни во експозитурите на Шпаркасе Банка

Кредити за унапредување на енергетската ефикасност на домаќинствата веќе достапни во експозитурите на Шпаркасе Банка

пред една недела - Кајгана - Македонија

Шпаркасе Банка Македонија во своето портфолио на кредитни производи за физички лица ги воведе новите ЕКО-кредити за унапредување...

Кој е најголемиот поединечен акционер во Комерцијална банка

Кој е најголемиот поединечен акционер во Комерцијална банка?

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Комерцијална банка со состојба 31.12.2017 година има вкупно 5.075 акционери. Вкупниот број на издадени акции заклучно со 31.

Времеплов
x