20
Мицкоски Власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата

Мицкоски: Власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата

пред една недела - MK News - Македонија

Во животот немам ниту една концесија, немам склучено ниту еден задкулисен договор, затоа што сум човек со чист образ и чест.

Мицкоски Во Собранието се спрема настан што не ја почитува волјата на граѓаните

Мицкоски: Во Собранието се спрема настан што не ја почитува волјата на граѓаните

пред една недела - Вечер - Македонија

Денес власта и парламентарното мнозинство прават атака врз демократијата, ја поништуваат волјата на граѓаните, пишува претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на својот фејсбук-профил.

Мицкоски Власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата

Мицкоски: Власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата

пред една недела - Весник - Македонија

Во животот немам ниту една концесија, немам склучено ниту еден задкулисен договор, затоа што сум човек со чист образ и чест.

Мицкоски Во Собранието се спрема настан што не ја почитува волјата на граѓаните

Мицкоски: Во Собранието се спрема настан што не ја почитува волјата на граѓаните

пред една недела - Весник - Македонија

Денес власта и парламентарното мнозинство прават атака врз демократијата, ја поништуваат волјата на граѓаните, пишува претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на својот фејсбук-профил.

Мицкоски Власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата

Мицкоски: Власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата

пред една недела - Вечер - Македонија

Во животот немам ниту една концесија, немам склучено ниту еден задкулисен договор, затоа што сум човек со чист образ и чест.

Мицкоски Власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата ја поништуваат волјата на граѓаните

Мицкоски: Власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата, ја поништуваат волјата на граѓаните

пред една недела - Сител - Македонија

Во животот немам ниту една концесија, немам склучено ниту еден задкулисен договор, затоа што сум човек со чист образ и чест.

Мицкоски Во Собранието се спрема настан што не ја почитува волјата на огромен број граѓани

Мицкоски: Во Собранието се спрема настан што не ја почитува волјата на огромен број граѓани

пред една недела - A1on - Македонија

Денес власта и парламентарното мнозинство прават атака врз демократијата, ја поништуваат волјата на граѓаните, пишува претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на својот фејсбук-профил.

МИЦКОСКИ Власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата ја поништуваат волјата на граѓаните

МИЦКОСКИ: Власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата, ја поништуваат волјата на граѓаните

пред една недела - Infomax - Македонија

Во животот немам ниту една концесија, немам склучено ниту еден задкулисен договор, затоа што сум човек со чист образ и чест.

Мицкоски Во Собранието се спрема настан кој не ја почитува волјата на граѓаните

Мицкоски: Во Собранието се спрема настан кој не ја почитува волјата на граѓаните

пред една недела - Кајгана - Македонија

Денес власта и парламентарното мнозинство прават атак врз демократијата, ја поништуваат волјата на граѓаните, пишува претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот Фејсбук профил.

Мицкоски се враќа во Скопје поради ситуацијата со Законот за јазиците

Мицкоски се враќа во Скопје поради ситуацијата со Законот за јазиците

пред една недела - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски одлучил да ја прекине денешната теренска агенда на посети на населени места...

Мицкоски се враќа во Скопје поради ситуацијата со Законот за јазиците

Мицкоски се враќа во Скопје поради ситуацијата со Законот за јазиците

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски одлучил да ја прекине денешната теренска агенда на посети на населени места...

МИЦКОСКИ ЈА ПРЕКИНУВА ТЕРЕНСКАТА АГЕНДА СЕ ВРАЌА ИТНО ВО СКОПЈЕ Алармантноста на ситуацијата и најавеното крешење на процедурите од страна на СДСМ и парлементарното мнозинство за неуставното носење на законот

МИЦКОСКИ ЈА ПРЕКИНУВА ТЕРЕНСКАТА АГЕНДА-СЕ ВРАЌА ИТНО ВО СКОПЈЕ: Алармантноста на ситуацијата и најавеното крешење на процедурите од страна на СДСМ, и парлементарното мнозинство за неуставното носење на законот

пред една недела - Infomax - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски одлучил да ја прекине денешната теренска агенда на посети на населени места...

Времеплов
x