20
Вон со 82  победа во СК  Гоџа го освои малиот глобус во спуст

Вон со 82. победа во СК, Гоџа го освои малиот глобус во спуст

пред 3 дена - +Инфо - Спорт

Американката Линдзи Вон ја забележа 82-та победа во Светскиот куп, додека Италијанката Софија Гоџа е победничка во дисциплината спуст за оваа сезона.

Вон со 82  победа во СК  Гоџа го освои малиот глобус во спуст

Вон со 82. победа во СК, Гоџа го освои малиот глобус во спуст

пред 3 дена - A1on - Спорт

Американката Линдзи Вон ја забележа 82-та победа во Светскиот куп, додека Италијанката Софија Гоџа е победничка во дисциплината спуст за оваа сезона.

Вон победи во Оре  малиот глобус за Гоџа

Вон победи во Оре, малиот глобус за Гоџа

пред 3 дена - Top Sport - Спорт

Линдзи Вон победи на денешната спуст трка што се одржа во Оре, Шведска, но на крајот не успеа да го освои малиот кристален глобус во оваа дисциплина.

Времеплов
x