20
Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите членки на ЕУ

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки на ЕУ

пред 4 дена - Сител - Македонија

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска присуствуваше на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки...

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите  членки на ЕУ

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите – членки на ЕУ

пред 4 дена - Весник - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денес присуствуваше на работен ручек со амбасадорите на земјите – членки...

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите  членки на ЕУ

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите – членки на ЕУ

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денес присуствуваше на работен ручек со амбасадорите на земјите – членки...

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите членки на ЕУ

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки на ЕУ

пред 4 дена - A1on - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денес присуствуваше на работен ручек со амбасадорите на земјите – членки на Европската Унија, кој го организираше бугарскиот амбасадор во Република Македонија, Н.

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите членки на ЕУ

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки на ЕУ

пред 4 дена - A1on - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денес присуствуваше на работен ручек со амбасадорите на земјите – членки на Европската Унија, кој го организираше бугарскиот амбасадор во Република Македонија, Н.

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите членки на ЕУ

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки на ЕУ

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Димитров изрази благодарност до амбасадорот Петков и за бугарската заложба за приближување на Западен Балкан кон ЕУ за време на нивното претседателство.

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите членки на ЕУ

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки на ЕУ

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска присуствуваше на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки...

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите членки на ЕУ

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки на ЕУ

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска присуствуваше на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки...

Конференција на француските и германските амбасадори акредитирани во земјите од Западен Балкан

Конференција на француските и германските амбасадори акредитирани во земјите од Западен Балкан

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Амбасадорите на Германија и на Франција акредитирани во земјите од Западен Балкан, како и повеќемина претставници на германските и на француските министерства за надворешни работи, се состанаа на 12 и 13 март 2018 година во Сараево.

Конференција на француските и германските амбасадори во земјите од Западен Балкан

Конференција на француските и германските амбасадори во земјите од Западен Балкан

пред 4 дена - A1on - Македонија

Преглед на ситуацијата во земјите од Западен Балкан и можностите за заеднички проекти за продолжување на поддршката на регионот...

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите членки на ЕУ

Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки на ЕУ

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска присуствуваше на работен ручек со амбасадорите на земјите-членки...

Јункер ЕУ и Западен Балкан имаат заедничка иднина

Јункер: ЕУ и Западен Балкан имаат заедничка иднина

пред 5 дена - Алфа - Балкан

Нема точни датуми кога земјите од Западен Балкан ќе се приклучат кон ЕУ, изјави претседателот на Европската комисија Жан-Клод Јункер пред Европскиот парламент во Стразбур.

Јункер ЕУ и Западен Балкан имаат заедничка иднина

Јункер: ЕУ и Западен Балкан имаат заедничка иднина

пред 5 дена - Прес 24 - Балкан

Нема точни датуми кога земјите од Западен Балкан ќе се приклучат кон ЕУ, изјави претседателот на Европската комисија Жан-Клод Јункер пред Европскиот парламент во Стразбур.

Јункер Западен Балкан повеќе се гледа во ЕУ отколку нејзините членки

Јункер: Западен Балкан повеќе се гледа во ЕУ, отколку нејзините членки

пред 5 дена - Канал 5 - Свет

Тој нагласи дека секој партнер од регионот мора да го продолжи својот реформски пат, посебно во областа на владеење на правото и основните слободи.

Германија е подготвена да плати за посилна Европа

Германија е подготвена да плати за посилна Европа

пред 5 дена - Либертас - Свет

Коалицискиот договор на идната германска влада, вчера (12.03.) официјално потпишан во Берлин, се занимава со Европа како ниеден досега.

Јункер ЕУ и Западен Балкан имаат заедничка иднина

Јункер: ЕУ и Западен Балкан имаат заедничка иднина

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Нема точни датуми кога земјите од Западен Балкан ќе се приклучат кон ЕУ, изјави претседателот на Европската комисија Жан-Клод Јункер пред Европскиот парламент во Стразбур.

Јункер ЕУ и Западен Балкан имаат заедничка иднина

Јункер: ЕУ и Западен Балкан имаат заедничка иднина

пред 5 дена - A1on - Балкан

Нема точни датуми кога земјите од Западен Балкан ќе се приклучат кон ЕУ, изјави претседателот на Европската комисија Жан-Клод Јункер пред Европскиот парламент во Стразбур.

Јункер ЕУ и Западен Балкан имаат заедничка иднина

Јункер: ЕУ и Западен Балкан имаат заедничка иднина

пред 5 дена - Либертас - Свет

Нема точни датуми кога земјите од Западен Балкан ќе се приклучат кон ЕУ, изјави претседателот на Европската комисија Жан-Клод Јункер пред Европскиот парламент во Стразбур.

Германија е подготвена да плати за посилна Европа

Германија е подготвена да плати за посилна Европа

пред 5 дена - DW - Свет

Коалицискиот договор на идната германска влада, вчера (12.03.) официјално потпишан во Берлин, се занимава со Европа како ниеден досега.

Германија е подготвена да плати за посилна Европа

Германија е подготвена да плати за посилна Европа

пред 5 дена - Канал 77 - Економија

Коалицискиот договор на идната германска влада, вчера (12.03.) официјално потпишан во Берлин, се занимава со Европа како ниеден досега.

Мичел Русија игра деструктивна улога на Балканот

Мичел: Русија игра деструктивна улога на Балканот

пред 5 дена - Нова ТВ - Свет

Американскиот помошник државен секретар за Европа и Азија Вес Мичел предупредува на „деструктивната улога“ на Русија на Балканот и ја обвини Москва дека ги „поткопува“ демократските институции во регионот.

 Став Зошто не ми се допаѓа терминот Западен Балкан

[Став] Зошто не ми се допаѓа терминот „Западен Балкан“

пред 6 дена - Радио МОФ - Колумни

Фото: „Западен Балкан“ на портите на Европската унија. Извор: European Western Balkans Пишува: Кристијан Фидановски Етикетата...

Времеплов
x