20
Англија нема да го бојкотира СП во фудбал во Русија

Англија нема да го бојкотира СП во фудбал во Русија

пред 4 дена - +Инфо - Спорт

Фудбалската асоцијација (ФА) на Англија е против бојкот на светското првенство во 2018 година во Русија, објави „Дејли Мејл“.

Англија нема да го бојкотира СП во фудбал во Русија

Англија нема да го бојкотира СП во фудбал во Русија

пред 4 дена - Канал 5 - Фудбал

Според изданието, асоцијацијата ќе биде против секој повик за бојкот на турнирот, доколку биде употребен најголемиот фудбалски настан како политички инструмент.

Англија нема да го бојкотира СП во фудбал во Русија

Англија нема да го бојкотира СП во фудбал во Русија

пред 4 дена - A1on - Фудбал

Фудбалската асоцијација (ФА) на Англија е против бојкот на светското првенство во 2018 година во Русија, објави „Дејли Мејл“.

Германија нема да го бојкотира Мундијалот во Русија

Германија нема да го бојкотира Мундијалот во Русија

пред 4 дена - +Инфо - Спорт

Германската фудбалска унија (ДФБ)се спротивстави на бојкот на Светското првенство 2018 година кое од 14 јуни до 15 јули ќе се игра во Русија.

Германија нема да го бојкотира Мундијалот во Русија

Германија нема да го бојкотира Мундијалот во Русија

пред 4 дена - A1on - Фудбал

Германската фудбалска унија (ДФБ)се спротивстави на бојкот на Светското првенство 2018 година кое од 14 јуни до 15 јули ќе се игра во Русија.

Времеплов
x