20
Вон победичка на спустот во Оре  но Кристалниот глобус во рацете на Гоџа

Вон победичка на спустот во Оре, но Кристалниот глобус во рацете на Гоџа

пред 4 дена - 24 вести - Спорт

Американката Линзи Вон остана без малиот кристален глобус и покрај триумфот на спуст- трката во Шведски Оре. За победа во...

 Реми  во спустот во Оре  спусташкиот глобус за Фојц

„Реми“ во спустот во Оре, спусташкиот глобус за Фојц!

пред 4 дена - Top Sport - Спорт

Австриските колеги Винсент Крихмаер и Матијас Маер ја поделија победата во спустот на финалето од Светскиот куп во шведскиот ски-центар Оре, но човек кој најмногу славеше беше Швајцарецот Беат Фојц, кој го крена својот прв кристален глобус.

Титулите во спуст за Гоџа и Фојц

Титулите во спуст за Гоџа и Фојц

пред 4 дена - Македонски Спорт - Спорт

Италијанката и го грабна малиот кристален глобус на Линдзи Вон пред нос во денешната трка, а Швајцарецот го доби дуелот со...

Вон победи во Оре  малиот глобус за Гоџа

Вон победи во Оре, малиот глобус за Гоџа

пред 4 дена - Денар - Спорт

Линдзи Вон победи на денешната спуст-трка што се одржа во Оре, Шведска, но на крајот не успеа да го освои малиот кристален глобус во оваа дисциплина.

Вон победи во Оре  малиот глобус за Гоџа

Вон победи во Оре, малиот глобус за Гоџа

пред 4 дена - Top Sport - Спорт

Линдзи Вон победи на денешната спуст трка што се одржа во Оре, Шведска, но на крајот не успеа да го освои малиот кристален глобус во оваа дисциплина.

Вон со 82  победа во СК  Гоџа го освои малиот глобус во спуст

Вон со 82. победа во СК, Гоџа го освои малиот глобус во спуст

пред 4 дена - +Инфо - Спорт

Американката Линдзи Вон ја забележа 82-та победа во Светскиот куп, додека Италијанката Софија Гоџа е победничка во дисциплината спуст за оваа сезона.

Вон со 82  победа во СК  Гоџа го освои малиот глобус во спуст

Вон со 82. победа во СК, Гоџа го освои малиот глобус во спуст

пред 4 дена - A1on - Спорт

Американката Линдзи Вон ја забележа 82-та победа во Светскиот куп, додека Италијанката Софија Гоџа е победничка во дисциплината спуст за оваа сезона.

Времеплов
x