20
Груевски до Џафери  Немојте на сила немојте на сила не е добро на сила

Груевски до Џафери: „Немојте на сила, немојте на сила, не е добро на сила!“

пред 4 дена - MK News - Македонија

Собранието на Република Македонија, по третото читање го донесе Законот за употреба на јзиците со 64 гласа „за“, без против и воздржани.

Видео  моментот кога се закачија Груевски и Џафери

Видео – моментот кога се закачија Груевски и Џафери

пред 4 дена - MK News - Македонија

Во тензична и напната атмосфера денеска со 64 гласа беше донесен законот за употреба на јазиците. На тоа и претходеше кавга меѓу претседателот на Собранието, Талат Џафери и поранешниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Груевски застана во одбрана на демократијата Немој на сила не е добро на сила

Груевски застана во одбрана на демократијата: Немој на сила, не е добро на сила

пред 4 дена - Пулс 24 - Македонија

Собранието на Република Македонија, по третото читање го донесе Законот за употреба на јзиците со 64 гласа „за“, без против и воздржани.

Груевски до Џафери  Немојте на сила немојте на сила не е добро на сила

Груевски до Џафери: „Немојте на сила, немојте на сила, не е добро на сила!“

пред 4 дена - Сител - Македонија

Собранието на Република Македонија, по третото читање го донесе Законот за употреба на јзиците со 64 гласа „за“, без против и воздржани.

Груевски до Џафери  Немојте на сила

Груевски до Џафери: „Немојте на сила!“

пред 4 дена - Весник - Македонија

Собранието на Репшублика Македонија, по третото читање го донесе Законто за употреба на јзиците со 64 гласа „за", без против и воздржани.

Груевски до Џафери  Немојте на сила

Груевски до Џафери: „Немојте на сила!“

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Собранието на Репшублика Македонија, по третото читање го донесе Законто за употреба на јзиците со 64 гласа „за", без против и воздржани.

Законот за јазици донесен тензиите останаа

Законот за јазици донесен, тензиите останаа

пред 4 дена - Р.С. Европа - Македонија

Законот за употреба на јазиците беше изгласан со 64 гласа „за“ и ниту еден против или воздржан. Според ВМРО ДПМНЕ законот...

Ништо од расправа за амандманите во тензична атмосфера донесен законот за јазиците  Немојте на сила извикувше Груевски

Ништо од расправа за амандманите, во тензична атмосфера донесен законот за јазиците - Немојте на сила -извикувше Груевски

пред 4 дена - Весник - Македонија

По неколку паузи, во Собранието попладнево во тензична атмосфера се донесе законот за јазиците. Собранието на Репшублика Македонија, по третото читање го донесе Законто за употреба на јзиците со 64 гласа „за", без против и воздржани.

Ништо од расправа за амандманите во тензична атмосфера донесен законот за јазиците  Немојте на сила извикувше Груевски

Ништо од расправа за амандманите, во тензична атмосфера донесен законот за јазиците - Немојте на сила -извикувше Груевски

пред 4 дена - Вечер - Македонија

По неколку паузи, во Собранието попладнево во тензична атмосфера се донесе законот за јазиците. Собранието на Репшублика Македонија, по третото читање го донесе Законто за употреба на јзиците со 64 гласа „за", без против и воздржани.

Груевски во одбрана на демократијата  Немој на сила не е добро на сила

Груевски во одбрана на демократијата: „Немој на сила, не е добро на сила“

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Собранието на Република Македонија, по третото читање го донесе Законот за употреба на јзиците со 64 гласа „за“, без против и воздржани.

СРУШЕН Е ДРЖАВНИОТ ПОРЕДОК И ПРЕКРШЕН Е УСТАВОТ Насилно донесен законот за двојазичност

СРУШЕН Е ДРЖАВНИОТ ПОРЕДОК И ПРЕКРШЕН Е УСТАВОТ: Насилно донесен законот за двојазичност!

пред 4 дена - Infomax - Македонија

Собранието на Репшублика Македонија, по третото читање го донесе Законто за употреба на јзиците со 64 гласа „за“, без против и воздржани.

Времеплов
x