20
Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов

пред 4 дена - Сител - Македонија

Граѓаните кои денеска излегоа на мирни протсети пред Собранието, да го изразат својот револт од носењето на Законот за јазиците испратија писмо до претседателот Ѓорѓе Иванов.

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов

пред 4 дена - Весник - Македонија

Граѓаните кои денеска излегоа на мирни протсети пред Собранието, да го изразат својот револт од носењето на Законот за јазиците испратија писмо до претседателот Ѓорѓе Иванов.

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов   Бараат од него да не става потпис на Законот

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов – Бараат од него да не става потпис на Законот

пред 4 дена - MK News - Македонија

Граѓаните кои денеска излегоа на мирни протсети пред Собранието, да го изразат својот револт од носењето на Законот за јазиците испратија писмо до претседателот Ѓорѓе Иванов.

ТМРО  Иванов да прогласи вонредна состојба

ТМРО: Иванов да прогласи вонредна состојба

пред 4 дена - MK News - Македонија

По изгласувањето на Законот за употреба на јазиците во Собрание, од ТМРО реагираа и го повикаа претседателот на Р.М., Ѓорѓе Иванов да прогласи вонредна состојба.

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Граѓаните кои денеска излегоа на мирни протсети пред Собранието, да го изразат својот револт од носењето на Законот за јазиците испратија писмо до претседателот Ѓорѓе Иванов.

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов  Претседателот да не става потпис на Законот

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов: Претседателот да не става потпис на Законот

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Граѓаните кои денеска излегоа на мирни протсети пред Собранието, да го изразат својот револт од носењето на Законот за јазиците испратија писмо до претседателот Ѓорѓе Иванов.

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов

Граѓаните кои протестираат со писмо до Иванов

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Граѓаните кои денеска излегоа на мирни протсети пред Собранието, да го изразат својот револт од носењето на Законот за јазиците испратија писмо до претседателот Ѓорѓе Иванов.

ТМРО  Иванов да прогласи вонредна состојба

ТМРО: Иванов да прогласи вонредна состојба

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

По изгласувањето на Законот за употреба на јазиците во Собрание, од ТМРО реагираа и го повикаа претседателот на Р.М., Ѓорѓе Иванов да прогласи вонредна состојба.

ТМРО бара претседателот Иванов да прогласи вонредна состојба

ТМРО бара претседателот Иванов да прогласи вонредна состојба

пред 4 дена - Весник - Македонија

Го повикуваме претседателот Ѓорѓе Иванов веднаш да прогласи вонредна состојба заради незаконско и неуставно носење на закон...

ТМРО бара претседателот Иванов да прогласи вонредна состојба

ТМРО бара претседателот Иванов да прогласи вонредна состојба

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Го повикуваме претседателот Ѓорѓе Иванов веднаш да прогласи вонредна состојба заради незаконско и неуставно носење на закон...

Времеплов
x