20
Џафери нема да дозволи да се повтори 24 декември и 27 април во Собранието на РМ

Џафери нема да дозволи да се повтори 24 декември и 27 април во Собранието на РМ

пред 4 дена - MK News - Македонија

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска изјави дека нема да дозволи да се повтори 24 декември и 27 април во Собранието на РМ, откако беше изгласан Законот за употреба на јазиците.

Џафери нема да дозволи да се повтори 24 декември и 27 април во Собранието на РМ

Џафери нема да дозволи да се повтори 24 декември и 27 април во Собранието на РМ

пред 4 дена - Сител - Македонија

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска изјави дека нема да дозволи да се повтори 24 декември и 27 април во Собранието на РМ, откако беше изгласан Законот за употреба на јазиците.

Џафери на aлбански го започна обраќањето по донесувањето на Законот за двојазичност

Џафери на aлбански го започна обраќањето по донесувањето на Законот за двојазичност

пред 4 дена - Весник - Македонија

Претседателот на Собранието Талат Џафери прво се обрати на Албански јазик, а потоа продолжи за инцидентот со пратеникот Никола Груевски.

Џафери Нема да го коментирам однесувањето на Груевски

Џафери: Нема да го коментирам однесувањето на Груевски

пред 4 дена - Весник - Македонија

На прес-конференцијата во Собранието, по донесувањето на Законот за употреба на јазиците, претседателот на Собранието Талат...

Џафери на aлбански го започна обраќањето по донесувањето на Законот за двојазичност

Џафери на aлбански го започна обраќањето по донесувањето на Законот за двојазичност

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Претседателот на Собранието Талат Џафери прво се обрати на Албански јазик, а потоа продолжи за инцидентот со пратеникот Никола Груевски.

Џафери Нема да го коментирам однесувањето на Груевски

Џафери: Нема да го коментирам однесувањето на Груевски

пред 4 дена - Вечер - Македонија

На прес-конференцијата во Собранието, по донесувањето на Законот за употреба на јазиците, претседателот на Собранието Талат...

Џафери на aлбански ја почна прес конференцијата по донесувањето на Законот за јазиците

Џафери на aлбански ја почна прес конференцијата по донесувањето на Законот за јазиците

пред 4 дена - Сител - Македонија

Претседателот на Собранието Талат Џафери прво се обрати на Албански јазик, а потоа продолжи за инцидентот со пратеникот Никола Груевски.

Џафери  Нема да дозволам да се повторат 24 декември и 27 април во Собранието

Џафери : Нема да дозволам да се повторат 24 декември и 27 април во Собранието

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Претседателот на Собранието на прес конференцијата објасни дека Законот за јазиците е донесен согласо Уставот и Деловникот .

Џафери Нема да дозволам да се повтори 27 април во Собрание

Џафери: Нема да дозволам да се повтори 27. април во Собрание

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска изјави дека нема да дозволи да се повтори 24 декември и 27 април во Собранието на РМ, откако беше изгласан Законот за употреба на јазиците.

Џафери Не го коментирам Груевски јавноста ќе цени

Џафери: Не го коментирам Груевски, јавноста ќе цени

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

На албански јазик претседателот на Собранието Талат Џафери ја почна прес конференцијата веднаш по донесувањето на Законот...

Џафери Нема да го коментирам однесувањето на Груевски

Џафери: Нема да го коментирам однесувањето на Груевски

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

На прес-конференцијата во Собранието, по донесувањето на Законот за употреба на јазиците, претседателот на Собранието Талат...

Џафери на Албански ја почна прес конференцијата по донесувањето на Законот за јазиците

Џафери на Албански ја почна прес конференцијата по донесувањето на Законот за јазиците

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Претседателот на Собранието Талат Џафери прво се обрати на Албански јазик , а потоа продолжи за изнцидентот со пратеникот Никола Груевски .

Џафери Нема да дозволам да се повтори 27 април

Џафери: Нема да дозволам да се повтори 27 април

пред 4 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска изјави дека нема да дозволи да се повтори 24 декември и 27 април во Собранието на РМ, откако беше изгласан Законот за употреба на јазиците.

Димовски Собранието е свесно дека носи неуставен закон пратениците знаат дека кршат Деловник

Димовски: Собранието е свесно дека носи неуставен закон, пратениците знаат дека кршат Деловник

пред 4 дена - Сител - Македонија

Јас жалам што господинот Џафери го избра токму 14 март денот кога УЧК почна да пука на Тетово, како ден на кој што треба да се изгласа законот.

ИСТИОТ ДЕН КОГА УЧК ПОЧНА ДА ПУКА НА ТЕТОВО Илија Димовски изрази жалење што Талат Џафери го избра 14 март за датум за гласање на законот за двојазичност

ИСТИОТ ДЕН КОГА УЧК ПОЧНА ДА ПУКА НА ТЕТОВО: Илија Димовски изрази жалење што Талат Џафери го избра 14.март за датум за гласање на законот за двојазичност

пред 4 дена - Infomax - Македонија

Јас жалам што господинот Џафери го избра токму 14 март денот кога УЧК почна да пука на Тетово, како ден на кој што треба да се изгласа законот.

Времеплов
x