20
Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи ново рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев. Заев во „Поткуп“ е обвинет дека како градоначалник на Струмица барал поткуп од околу 160.

Продолжува судењето за Поткуп со исказ на сведокот Иван Николов Сачевалиев

Продолжува судењето за „Поткуп“ со исказ на сведокот Иван Николов Сачевалиев

пред еден месец - Судство - Хроника

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи ново рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев. Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи ново рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев.

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Заев во „Поткуп“ е обвинет дека како градоначалник на Струмица барал поткуп од околу 160.000 евра од струмичкиот бизнисмен Иван Николов Сачевалиев за легализација на градежно земјиште.

Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи ново рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев. Заев во „Поткуп“ е обвинет дека како градоначалник на Струмица барал поткуп од околу 160.

Заев седнува на обвинителна клупа  ќе ги слуша снимките за Поткуп

Заев седнува на обвинителна клупа - ќе ги слуша снимките за „Поткуп"

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи ново рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев. Заев во „Поткуп“ е обвинет дека како градоначалник на Струмица барал поткуп од околу 160.

Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред еден месец - A1on - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи ново рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев. Заев во „Поткуп“ е обвинет дека како градоначалник на Струмица барал поткуп од околу 160.

Премиерот Заев во суд Продолжува судењето за Поткуп

Премиерот Заев во суд: Продолжува судењето за „Поткуп“

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи ново рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев. Заев во „Поткуп“ е обвинет дека како градоначалник на Струмица барал поткуп од околу 160.

Ново рочиште за Поткуп Заев дојде во Судот

Ново рочиште за Поткуп, Заев дојде во Судот

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Премиерот, Зоран Заев штотуку пристигна во Кривичниот суд, каде денеска треба да се одржи ново рочиште за случајот Поткуп.

Поткуп Ќе сведочи бизнисменот и ќе се гледаат снимките од ПИМ

Поткуп: Ќе сведочи бизнисменот и ќе се гледаат снимките од ПИМ

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Фото МИА Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи ново рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев дека како градоначалник на Струмица барал поткуп од околу 160.

Времеплов
x