20
Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

пред еден месец - Весник - Македонија

Евроамбасадорот Самуел Жбогар денеска ќе престојува во општина Гостивар. За време на посетата, Жбогар ќе оствари средба со градоначалникот Арбен Таравари, по што двајцата ќе одржат и заедничка прес-конференција.

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

пред еден месец - Вечер - Македонија

Евроамбасадорот Самуел Жбогар денеска ќе престојува во општина Гостивар. За време на посетата, Жбогар ќе оствари средба со градоначалникот Арбен Таравари, по што двајцата ќе одржат и заедничка прес-конференција.

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

пред еден месец - Сител - Македонија

- Евроамбасадорот Семуел Жбогар денеска ќе го посети Гостивар каде ќе ја промовира кампањата „ЕУ за тебе“. Жбогар ќе се сретне...

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Евроамбасадорот Семуел Жбогар денеска ќе го посети Гостивар каде ќе ја промовира кампањата „ЕУ за тебе“. Жбогар ќе се сретне...

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Евроамбасадорот Семуел Жбогар денеска ќе го посети Гостивар каде ќе ја промовира кампањата „ЕУ за тебе“. Жбогар ќе се сретне...

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Евроамбасадорот Семуел Жбогар денеска ќе го посети Гостивар каде ќе ја промовира кампањата „ЕУ за тебе“. Жбогар ќе се сретне...

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Жбогар ќе се сретне со градоначалникот Арбен Таравари, а ќе присуствува и на потпишувањето на меморандумот за разбирање со фондацијата „Метаморфоза“ за проектот за подобрување на паметниот туризам, финансиран од ЕУ со 375.

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

Евроамбасадорот Жбогар во посета на Гостивар

пред еден месец - A1on - Македонија

Евроамбасадорот Семуел Жбогар денеска ќе го посети Гостивар каде ќе ја промовира кампањата „ЕУ за тебе“. Жбогар ќе се сретне...

Времеплов
x