20
Четири лица тешко повредени  30 сообраќајки викендот во Скопје

Четири лица тешко повредени, 30 сообраќајки викендот во Скопје

пред еден месец - Сител - Македонија

Четири лица се тешко повредени, а 20 се здобиле со полесни повреди во 19 од евидентирани 30 сообраќајки изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје.

Четири лица тешко повредени  30 сообраќајки викендот во Скопје

Четири лица тешко повредени, 30 сообраќајки викендот во Скопје

пред еден месец - Судство - Хроника

Сообраќајната полиција санкционирала 50 возачи пред да се стекнат со право на управување на моторно возило и шест почетници.

Четири лица тешко повредени во сообраќајќи во Скопје

Четири лица тешко повредени во сообраќајќи во Скопје

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Четири лица се тешко повредени, а 20 се здобиле со полесни повреди во 19 од евидентирани 30 сообраќајки изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје.

Четири лица тешко повредени  30 сообраќајки викендот во Скопје

Четири лица тешко повредени, 30 сообраќајки викендот во Скопје

пред еден месец - Бриф - Хроника

Четири лица се тешко повредени, а 20 се здобиле со полесни повреди во 19 од евидентирани 30 сообраќајки изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје.

Четири лица тешко повредени  30 сообраќајки викендот во Скопје

Четири лица тешко повредени, 30 сообраќајки викендот во Скопје

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Четири лица се тешко повредени, а 20 се здобиле со полесни повреди во 19 од евидентирани 30 сообраќајки изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје.

Четири лица тешко повредени  30 сообраќајки викендот во Скопје

Четири лица тешко повредени, 30 сообраќајки викендот во Скопје

пред еден месец - A1on - Македонија

Четири лица се тешко повредени, а 20 се здобиле со полесни повреди во 19 од евидентирани 30 сообраќајки изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје.

Пајакот вчера дејствувал интензивно подигнати 70 возила нема повредени полицајци

Пајакот вчера дејствувал интензивно,подигнати 70 возила-нема повредени полицајци

пред еден месец - Весник - Македонија

Три лица се здобиле со полесни повреди во три од вкупно седум сообраќајки случени во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во четири била причинета материјална штета.

Пајакот вчера дејствувал интензивно подигнати 70 возила нема повредени полицајци

Пајакот вчера дејствувал интензивно,подигнати 70 возила-нема повредени полицајци

пред еден месец - Вечер - Скопје

Три лица се здобиле со полесни повреди во три од вкупно седум сообраќајки случени во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во четири била причинета материјална штета.

Времеплов
x