20
 Зелената нафта  влегува во владина процедура

„Зелената нафта“ влегува во владина процедура

пред еден месец - Сител - Економија

Утре влегуваат во владина процедура измените на Законот за земјоделство и рурален развој со кои треба да се воведе „зелена нафта“, најави ресорниот министер Љупчо Николовски.

Законот за  зелена нафта  во владина процедура

Законот за „зелена нафта“ во владина процедура

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Утре во владина процедура влегуваат измените на законот за земјоделство и рурален развој, со кои треба да се воведе таканаречената „зелена нафта“, најави ресорниот министер Љупчо Николовски.

 Зелената нафта  влегува во владина процедура

„Зелената нафта“ влегува во владина процедура

пред еден месец - +Инфо - Економија

Законот за земјоделство и рурален развој со кои треба да се воведе „зелена нафта“ утре влегува во владина процедура, најави министерот за земјоделство, Љупчо Николовски.

„Зелената нафта“ влегува во владина процедура

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Согласно измените, државата ќе покрива до 50 отсто од трошоците за гориво во земјоделството, а секој регистриран земјоделец (земјоделско стопанство) ќе добие платежна картичка за купување „зелена нафта“.

 Зелената нафта  влегува во владина процедура

„Зелената нафта“ влегува во владина процедура

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Утре влегуваат во владина процедура измените на Законот за земјоделство и рурален развој со кои треба да се воведе „зелена нафта“, најави ресорниот министер Љупчо Николовски.

 Зелената нафта  влегува во владина процедура

„Зелената нафта“ влегува во владина процедура

пред еден месец - Бриф - Македонија

Утре влегуваат во владина процедура измените на Законот за земјоделство и рурален развој со кои треба да се воведе „зелена нафта“, најави ресорниот министер Љупчо Николовски.

 Зелената нафта  влегува во владина процедура

„Зелената нафта“ влегува во владина процедура

пред еден месец - 24 вести - Економија

Утре влегуваат во владина процедура измените на Законот за земјоделство и рурален развој со кои треба да се воведе „зелена нафта“, најави ресорниот министер Љупчо Николовски.

 Зелената нафта  влегува во владина процедура

„Зелената нафта“ влегува во владина процедура

пред еден месец - A1on - Економија

Утре влегуваат во владина процедура измените на Законот за земјоделство и рурален развој со кои треба да се воведе „зелена нафта“, најави ресорниот министер Љупчо Николовски.

 Зелената нафта  влегува во владина процедура

„Зелената нафта“ влегува во владина процедура

пред еден месец - Либертас - Македонија

Утре влегуваат во владина процедура измените на Законот за земјоделство и рурален развој со кои треба да се воведе „зелена нафта“, најави ресорниот министер Љупчо Николовски.

Времеплов
x