20
Трамп планира да побара смртна казна за дилерите на дрога

Трамп планира да побара смртна казна за дилерите на дрога

пред еден месец - Канал 5 - Свет

Трамп исто така планира да упати повик до Конгресот на САД и да ги заостри законите со кои се одредуваат казни за дилерите на дрога, јави „Ројтерс“ повикувајќи се на претставници на Белата куќа.

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

пред еден месец - 24 вести - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска ќе објави план за борба против кризата од зависност од опијати/опиоиди, што вклучува и барање за смртна казна за дилери на дрога.

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

пред еден месец - +Инфо - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска ќе објави план за борба против кризата од зависност од опијати/опиоиди, што вклучува и барање за смртна казна за дилери на дрога.

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

пред еден месец - Судство - Свет

Американскиот претседател денеска ќе објави план за борба против кризата од зависност од опијати/опиоиди, што вклучува и барање за смртна казна за дилери на дрога.

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

пред еден месец - A1on - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска ќе објави план за борба против кризата од зависност од опијати/опиоиди, што вклучува и барање за смртна казна за дилери на дрога.

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

пред еден месец - Канал 77 - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска ќе објави план за борба против кризата од зависност од опијати/опиоиди, што вклучува и барање за смртна казна за дилери на дрога.

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

Трамп ќе бара смртна казна за дилерите на дрога

пред еден месец - Кајгана - Свет

Американскиот претседател се очекува денеска да го соопшти планот за борба против кризата со зависноста од дроги во кој предвидува да побара смртна казна за дилерите на дрога.

Времеплов
x