20
Три нешта што се случуваат во телото кога ќе испиете кафе на празен желудник

Три нешта што се случуваат во телото кога ќе испиете кафе на празен желудник

пред еден месец - 365 - Без катеторија

38 Споделувања Share Tweet Бенефитите од пиењето кафе, вклучително и тоа што содржи разни антиоксиданси, се прилично добро познати, но ако го пиете на празен желудник, кафето може да направи повеќе штета отколку добро.

Што се случува во телото откако ќе се напиете кафе на празен стомак

Што се случува во телото откако ќе се напиете кафе на празен стомак?

пред еден месец - Кајгана - Здравје

Кафето содржи различни антиоксиданси, но кога се пие на празен стомак, може да има повеќе негативни, отколку позитивни ефекти.

Времеплов
x