20
Одбиена понудата на Роналдо  делото за затајување данок во Шпанија продолжува

Одбиена понудата на Роналдо, делото за затајување данок во Шпанија продолжува

пред еден месец - Канал 5 - Фудбал

Според Ел Мундо“, Португалецот понудил околу пет милиони евра за да се договорат двете страни, без да одат на суд. Надлежните органи го оцениле износот како недоволен, имајќи предвид дека неплатените даноци на играчот се речиси три пати повисоки.

Роналдо понудил 3 8 милиони евра за да биде ослободен  обвинителството бара 26 6 милиони евра

Роналдо понудил 3,8 милиони евра за да биде ослободен, обвинителството бара 26,6 милиони евра!

пред еден месец - 24 фудбал - Фудбал

Кристијано Роналдо се терети за затајување на данок, тој понудил да плати одредена сума за да биде прекнат процесот против него, но неговата понуда е многу далеку од тоа што го бара обвинителството.

Постапка за даночно затајување против Роналдо

Постапка за даночно затајување против Роналдо

пред еден месец - Бриф - Спорт

Министерството за финансии на Шпанија одби да го прифати предлогот на Кристијано Роналдо за медијаторско решение и веројатно ќе покрене постапка за даночно затајување во висина од 14,7 милиони евра.

Одбиена понудата на Роналдо  делото за затајување данок во Шпанија продолжува

Одбиена понудата на Роналдо, делото за затајување данок во Шпанија продолжува

пред еден месец - A1on - Фудбал

Министерството за финансии на Шпанија одби да го прифати предлогот на Кристијано Роналдо за медијаторско решение и веројатно ќе покрене постапка за даночно затајување во висина од 14,7 милиони евра.

Роналдо се премислил  бара спогодба со обвинителството

Роналдо се премислил, бара спогодба со обвинителството

пред еден месец - Дерби - Фудбал

Кристијано Роналдо решил да се произнесе како виновен во обвинението за затајување данок, а неговите адвокати имаат задача...

Времеплов
x