20
Британски неврохирург  Шумахер никогаш нема да закрепне

Британски неврохирург: Шумахер никогаш нема да закрепне

пред еден месец - +Инфо - Спорт

Еден од најдобрите возачи во историјата на Формула 1, Михаел Шумахер, кој доживеа тешка несреќа пред повеќе од четири години при скијање, најверојатно никогаш нема да се опорави од своите повреди.

Неврохирургот Шиф  Квалитетот на животот на Шумахер нема да се подобри

Неврохирургот Шиф: Квалитетот на животот на Шумахер нема да се подобри

пред еден месец - Денар - Спорт

По нешто повеќе од четири години од падот на скијање и повредата на мозокот, има премалку информации за вистинската состојба на Михаел Шумахер бидејќи неговото семејство реши да ја држи јавноста на дистанца.

Британски неврохирург  Шумахер никогаш нема да закрепне

Британски неврохирург: Шумахер никогаш нема да закрепне

пред еден месец - A1on - Без катеторија

Еден од најдобрите возачи во историјата на Формула 1, Михаел Шумахер, кој доживеа тешка несреќа пред повеќе од четири години при скијање, најверојатно никогаш нема да се опорави од своите повреди.

Неврохирургот Шиф  Квалитетот на животот на Шумахер нема да се подобри

Неврохирургот Шиф: Квалитетот на животот на Шумахер нема да се подобри

пред еден месец - Top Sport - Авто

По нешто повеќе од четири години од падот на скијање и повредата на мозокот, има премалку информации околу вистинската состојба на Михаел Шумахер, откако неговото семејство реши да ја држи јавноста на дистанца.

Шумахер никогаш нема да се опорави

Шумахер никогаш нема да се опорави ?!

пред еден месец - Канал 5 - Живот

По четири години од бизарната несреќа по која легендарниот Германец падна во кома , неворхирургот со песимистичка прогноза.

Неврохирургот открил катастрофални вести за здравствената состојба на Шумахер

Неврохирургот открил катастрофални вести за здравствената состојба на Шумахер

пред еден месец - Екран - Спорт

Познатиот неврохирург Колин Шеф тврди дека поранешниот Ф1 возач Михаел Шумахер никогаш нема да закрепне од повредите на мозокот кои ги заработи во огромната несреќа на скијање на француските Алпи.

Британски неврохирург е убеден дека Шумахер никогаш нема да оздрави

Британски неврохирург е убеден дека Шумахер никогаш нема да оздрави

пред еден месец - Кајгана - Авто

Поминаа повеќе од четири години од несреќата на Михаел Шумахер, а пензионираниот британски неврохирург Колин Шиф верува дека легендарниот Германец никогаш нема да оздрави.

Британски неврохирург убеден дека Шумахер никогаш нема да оздрави

Британски неврохирург убеден дека Шумахер никогаш нема да оздрави

пред еден месец - Кајгана - Авто

Поминаа повеќе од четири години од несреќата на Михаел Шумахер, а пензионираниот британски неврохирург Колин Шиф верува дека легендарниот Германец никогаш нема да оздрави.

Времеплов
x