20
Ќе бара ли СЈО одговорност за Хари Костов Бранко Бојчевски и Зоран Верушевски за случајот Сопот

Ќе бара ли СЈО одговорност за Хари Костов, Бранко Бојчевски и Зоран Верушевски за случајот Сопот?

пред 2 месеци - Денешен - Македонија

СЈО денес го повлече обвинението за случајот „Сопот“. Според обвинителката Катица Јанева, нема доволно докази против обвинетите за делото за кое се товарат.

СЈО се откажа од обвинението за случајот Сопот

СЈО се откажа од обвинението за случајот „Сопот“

пред 2 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for СЈО се откажа од обвинението за случајот „Сопот“

СЈО се откажа од обвинението за Сопот

СЈО се откажа од обвинението за „Сопот“

пред 2 месеци - 24 вести - Македонија

Анализата на доказите во предметот „Сопот“ и на прислушуваните разговори кои ги поседува СЈО не упатуваат на тоа дека обвинети во случајот го сториле кривичното дело.

Клучниот сведок во Сопот бил врзан за радијаторот за да потпише изјава

Клучниот сведок во Сопот бил врзан за радијаторот за да потпише изјава

пред 2 месеци - Нова ТВ - Македонија

Рамадан Бајрами (Фото Макфакс) По 15 години, обвинетите во случајот „Сопот“ се конечно слободни. Специјалното јавно обвинителство...

Јанева Анализата за Сопот покажа дека нема доказ дека обвинетите го сториле кривичното дело

Јанева: Анализата за „Сопот“ покажа дека нема доказ дека обвинетите го сториле кривичното дело

пред 2 месеци - Сител - Македонија

По севкупна анализа на доказите изведени на главниот претрес и од „бомбите“ што ги имавме и анализите што ги правевеме во...

СЈО се откажа од обвинението за случајот Сопот

СЈО се откажа од обвинението за случајот „Сопот“

пред 2 месеци - МТВ 1 - Македонија

Специјалното јавно обвинителство се откажа од обвинението за случајот „Сопот“. Првиот човек на СЈО, Катица Јанева вели дека немало доволно докази дека обвинетите го сториле кривичното дело што им се става на товар.

Јанева Анализата за Сопот покажа дека нема доказ дека обвинетите го сториле кривичното дело

Јанева: Анализата за „Сопот“ покажа дека нема доказ дека обвинетите го сториле кривичното дело

пред 2 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

По севкупна анализа на доказите изведени на главниот претрес и од „бомбите“ што ги имавме и анализите што ги правевеме во...

Јанева се откажа од СОПОТ  обвинетите ослободени од тероризам

Јанева се откажа од СОПОТ – обвинетите ослободени од тероризам

пред 2 месеци - Алфа - Македонија

Катица Јанева се откажа од гонење за тероризам на обвинетите во случајот СОПОТ , бидеќи немала доволно докази. Катица Јанева се откажа од гонење за тероризам на обвинетите во случајот СОПОТ , бидеќи немала доволно докази.

Јанева Предистрагата за Сопот останува  имаме друга теорија за случајот

Јанева: Предистрагата за „Сопот” останува – имаме друга теорија за случајот

пред 2 месеци - Канал 5 - Македонија

Специјалната обвинителка Катица Јанева се појави во Кривичниот суд и рече дека  нема докази со кои може да се утврди обвинението за конкретните обвинети.

Нема доволно докази СЈО се откажа од обвинителниот акт за Сопот

Нема доволно докази: СЈО се откажа од обвинителниот акт за „Сопот“

пред 2 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Специјалното јавно обвинителство се откажа од обвинителниот акт за случајот „Сопот“, бидејќи според деталните анализи што ги направило ова Обвинителство не постојат докази дека обвинетите го сториле делото за кое се товарат.

Јанева Анализата за Сопот покажа дека нема доказ дека обвинетите го сториле кривичното дело

Јанева: Анализата за „Сопот“ покажа дека нема доказ дека обвинетите го сториле кривичното дело

пред 2 месеци - 24 вести - Македонија

По севкупна анализа на доказите изведени на главниот претрес и од „бомбите“ што ги имавме и анализите што ги правевеме во...

Јанева за Сопот  Нема доказ дека обвинетите го сториле кривичното дело

Јанева за „Сопот“: Нема доказ дека обвинетите го сториле кривичното дело

пред 2 месеци - Бриф - Македонија

По севкупна анализа на доказите изведени на главниот претрес и од „бомбите“ што ги имавме и анализите што ги правевеме во...

Јанева Анализата за Сопот покажа дека нема доказ дека обвинетите го сториле кривичното дело

Јанева: Анализата за „Сопот“ покажа дека нема доказ дека обвинетите го сториле кривичното дело

пред 2 месеци - Судство - Хроника

- Дел од предметот е уште во предистрага. Се работи за меѓународна правна помош со блиска соседна држава на Република Македонија - изјави Јанева.

СЈО се откажа од обвинителниот акт за Сопот

СЈО се откажа од обвинителниот акт за „Сопот“

пред 2 месеци - Сител - Македонија

Специјалното јавно обвинителство се откажа од обвинителниот акт за случајот „Сопот“, бидејќи според деталните анализи што ги направило ова Обвинителство не постојат докази дека обвинетите го сториле делото за кое се товарат.

СЈО се откажа од обвинителниот акт за Сопот

СЈО се откажа од обвинителниот акт за „Сопот“

пред 2 месеци - Канал 5 - Македонија

Според специјалната јавна обвинителка Катица Јанева нема докази со кои може да се утврди обвинението за обвинетите. Судот...

СЈО се откажа од обвинителниот акт за Сопот  обвинетите ќе може да бараат отштета

СЈО се откажа од обвинителниот акт за „Сопот“, обвинетите ќе може да бараат отштета

пред 2 месеци - Либертас - Македонија

Специјалното јавно обвинителство се откажа од обвинителниот акт за случајот „Сопот“, бидејќи според деталните анализи што ги направило ова Обвинителство не постојат докази дека обвинетите го сториле делото за кое се товарат.

СЈО се откажа од обвинението за случајот Сопот

СЈО се откажа од обвинението за случајот „Сопот“

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

СЈО се откажа од обвинението за случајот „Сопот“. Обвинителката Катица Јанева вели дека нема докази со кои може да се утврди обвинението за конкретните обвинети.

Јанева Предистрагата за Сопот останува  имаме друга теорија за случајот

Јанева: Предистрагата за „Сопот” останува – имаме друга теорија за случајот

пред 2 месеци - A1on - Македонија

Обвинителката Катица Јанева по денешното судење за предметот „Сопот“, рече дека и натаму останува отворена предистражната постапка што ја водат за осомничените во овој случај.

СЈО се откажа од Сопот

СЈО се откажа од Сопот

пред 2 месеци - Прес 24 - Македонија

Специјалното јавно обвинителство се откажа од обвинението за случајот „Сопот“. Според обвинителката Катица Јанева не постојат доволно докази со кои може да се утврди обвинението за конкретните обвинети.

СЈО се откажа од обвинението за Сопот

СЈО се откажа од обвинението за Сопот

пред 2 месеци - 24 вести - Македонија

Специјалното јавно обвинителство на денешното рочиште за случајот „Сопот“ се откажа од обвинението за предметот стар 15 години.

СЈО се откажа од обвинението за Сопот

СЈО се откажа од обвинението за „Сопот”

пред 2 месеци - A1on - Македонија

СЈО се откажа од обвинението за случајот „Сопот“. Обвинителката Катица Јанева вели дека нема докази со кои може да се утврди обвинението за конкретните обвинети.

СЈО се откажа од Сопот  немало докази

СЈО се откажа од „Сопот“, немало докази

пред 2 месеци - Судство - Хроника

СЈО се откажа од предметото „Сопот“ поради немање на материјални докази. СЈО, на денешното судско рочиште што се одржува...

СЈО се откажа од обвинението за Сопот нема доволно докази

СЈО се откажа од обвинението за Сопот- нема доволно докази

пред 2 месеци - Нова ТВ - Македонија

Фото Макфакс Специјалното јавно обвинителство се откажа од обвинителниот акт за случајот „Сопот“, бидејќи според деталните анализи што ги направило ова Обвинителство не постојат докази дека обвинетите го сториле делото за кое се товарат.

Во Кривичниот суд рочиште за Сопот

Во Кривичниот суд рочиште за „Сопот“

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште од повтореното судење за предметот „Сопот“. Овој случај е од 2003 години,...

Во Кривичниот суд рочиште за Сопот

Во Кривичниот суд рочиште за „Сопот“

пред 2 месеци - Судство - Хроника

Овој случај е од 2003 години, кога двајца полски војници и еден македонски државјанин загинаа, откако теренско возило на НАТО нагази на мина на локалниот пат Сушево – Сопот.

Во Кривичниот суд рочиште за „Сопот“

пред 2 месеци - Канал 5 - Македонија

Овој случај е од 2003 години, кога двајца полски војници и еден македонски државјанин загинаа, откако теренско возило на НАТО нагази на мина на локалниот пат Сушево – Сопот.

Во Кривичниот суд рочиште за Сопот

Во Кривичниот суд рочиште за „Сопот“

пред 2 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште од повтореното судење за предметот „Сопот“. Овој случај е од 2003 години,...

Рочиште за случајот Сопот во Кривичен суд

Рочиште за случајот „Сопот“ во Кривичен суд

пред 2 месеци - МТВ 1 - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште од повтореното судење за предметот „Сопот“. Случајот е од 2003 година, кога...

Во Кривичниот суд рочиште за Сопот

Во Кривичниот суд рочиште за „Сопот“

пред 2 месеци - 24 вести - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште од повтореното судење за предметот „Сопот“. Овој случај е од 2003 години,...

Продолжува судењето за Сопот

Продолжува судењето за Сопот

пред 2 месеци - Прес 24 - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште од повтореното судење за предметот „Сопот“. Овој случај е од 2003 години,...

Времеплов
x