20
Врховниот суд одлучува по жалбите на обвинетите за собраниските настани

Врховниот суд одлучува по жалбите на обвинетите за собраниските настани

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Тринаесет обвинети за нередите во Собранието на 27-ми април ја обжалија одлуката на Апелацискиот пред Врховниот суд, за продолжување на притворот.

Врховниот суд одлучува по жалбите на 15 обвинети за настаните од 27 април

Врховниот суд одлучува по жалбите на 15 обвинети за настаните од 27 април

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Жалбите се поднесени на решенијата на Апелациониот суд и со нив се бара укинување на мерките притвор и куќен притвор и изрекување на поблаги казни за обвинетите.

Притворените за 27 април ги дадоа пасошите како гаранција во Врховен

Притворените за 27 април ги дадоа пасошите како гаранција во Врховен

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Претставникот на Јавното обвинителство Анита Тополова Исајловска денеска до Врховниот суд достави предлог со кој  бара влијанието...

Завршената истрага за 27 април ќе ги извади од притвор осомничените

Завршената истрага за 27 април ќе ги извади од притвор осомничените?

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Јавното обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција ја заврши истрагата за крвавиот четврток од 27 април лани во Собранието.

Врховниот суд одлучува по жалбите на 15 обвинети за настаните од 27 април

Врховниот суд одлучува по жалбите на 15 обвинети за настаните од 27 април

пред еден месец - A1on - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ги разгледува жалбите на 15 обвинети од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април минатата година.

Обвинетите за тероризам врз Собранието чекаат одлука од Врховен

Обвинетите за тероризам врз Собранието чекаат одлука од Врховен

пред еден месец - Бриф - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ги разгледува жалбите на 15 обвинети од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април минатата година.

Врховен ги разгледува жалбите на осомничените за 27 ми април

Врховен ги разгледува жалбите на осомничените за 27-ми април

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Врховниот суд денеска ја почна, но кусо потоа даде пауза на јавната седница на која треба да решава за притворите на обвинетите за настаните во Собранието на Република Македонија, од 27 април минатата година.

Врховниот суд решава за притворените пратеници

Врховниот суд решава за притворените пратеници

пред еден месец - Сител - Македонија

Врховниот суд денеска ја почна, но кусо потоа даде пауза на јавната седница на која треба да одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април минатата година.

Врховниот суд решава за притворените пратеници

Врховниот суд решава за притворените пратеници

пред еден месец - MK News - Македонија

Врховниот суд денеска ја почна, но кусо потоа даде пауза на јавната седница на која треба да одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април минатата година.

ВРХОВНИОТ СУД ЌЕ ГИ РАЗГЛЕДУВА ЖАЛБИТЕ Можна слобода за преостанатите притворени во врска со 27 април

ВРХОВНИОТ СУД ЌЕ ГИ РАЗГЛЕДУВА ЖАЛБИТЕ: Можна слобода за преостанатите притворени во врска со 27.април

пред еден месец - Infomax - Македонија

Кривичниот совет на Врховниот суд на јавни седници ќе ги разгледува жалбите за притворите на осомничените од настаните на 27 април.

Врховен ги разгледува жалбите на осомничените за 27 април дел од нив спроведени во судот

Врховен ги разгледува жалбите на осомничените за 27 април, дел од нив спроведени во судот

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Врховниот суд денеска разгледува 13 жалби за 15 осомничени за настаните во Собранието од 27 април. Тие се жалат на одлуките за притвор и куќен притвор.

Врховниот суд решава за притворените пратеници

Врховниот суд решава за притворените пратеници

пред еден месец - Судство - Хроника

Врховниот суд денеска ја почна, но кусо потоа даде пауза на јавната седница на која треба да одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април минатата година.

Врховниот суд решава за притворените пратеници

Врховниот суд решава за притворените пратеници

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Врховниот суд денеска ја почна, но кусо потоа даде пауза на јавната седница на која треба да одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април минатата година.

Врховниот суд решава за притворените пратеници

Врховниот суд решава за притворените пратеници

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Станува збор за вкупно 13 жалби за 15 обвинети меѓу кои поранешниот министер за внатрешни работи Митко Чавков, пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љупчо Димовски, оперскиот пејач Игор Дурловски како и полицискиот службеник Мунир Пепиќ.

Врховниот суд решава за притворените пратеници

Врховниот суд решава за притворените пратеници

пред еден месец - A1on - Македонија

Врховниот суд денеска ја почна, но кусо потоа даде пауза на јавната седница на која треба да одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април минатата година.

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

пред еден месец - Алфа - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април.

Чавков Мукоски Дурловски ја чекаат одлуката на Врховниот суд

Чавков, Мукоски, Дурловски ја чекаат одлуката на Врховниот суд

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Во Врховниот суд почна јавната расправа по жалбите на притворените за настаните од 27 април. 13 лица бараат  укинување на мерката притвор.

Врховниот суд решава Чавков Мукоски Василевски Димовски Дурловски ја чекаат одлуката за притворите

Врховниот суд решава, Чавков, Мукоски, Василевски, Димовски, Дурловски ја чекаат одлуката за притворите

пред еден месец - Либертас - Македонија

Врховниот суд денеска ја почна, но кусо потоа даде пауза на јавната седница на која треба да одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април минатата година.

Врховен ќе одлучува за притворите на Мукоски и Василевски

Врховен ќе одлучува за притворите на Мукоски и Василевски

пред еден месец - Судство - Хроника

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април.

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27-ми април.

Мукоски и Василевски во Врховен ќе се одлучува за притворите

Мукоски и Василевски во Врховен, ќе се одлучува за притворите

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април.

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Македонија од 27 април.

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

пред еден месец - Сител - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април.

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април – пренесува МИА.

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

пред еден месец - Бриф - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април.

Врховен суд ќе одлучува за притворените од настаните на 27 април

Врховен суд ќе одлучува за притворените од настаните на 27 април

пред еден месец - Infomax - Македонија

Денеска кривичниот совет на Врховниот суд на јавни седници ќе ги разгледува жалбите за притворите на осомничените од настаните на 27 април.

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

На седницата се повикани пратениците Крсто Мукоски и Сашо Василевски по што се очекува судот да се изјасни дали е потребно продолжување на нивниот притвор.

Врховен денеска одлучува за притворот на пратениците

Врховен денеска одлучува за притворот на пратениците

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април.

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници

пред еден месец - A1on - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април.

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници од настаните во Собранието на 27 април

Врховен суд ќе одлучува за притворените пратеници од настаните во Собранието на 27 април

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Врховниот суд денеска на јавна седница ќе одлучува за притворите на обвинетите од настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април.

Времеплов
x