20
Касим Каменица повеќе не е тренер на Војводина

Касим Каменица повеќе не е тренер на Војводина

пред еден месец - Денар - Спорт

Познатиот ракометен стручњак Касим Каменица повеќе не е тренер на Војводина. Каменица кон крајот на минатата година ја презеде Војводина откако доби отказ во ППД Загреб.

Касим Каменица доби отказ и од Војводина

Касим Каменица доби отказ и од Војводина

пред еден месец - A1on - Кошарка

Ракометниот стручњак Касим Каменица доби отказ и повеќе не е тренер на Војводина. Управата на клубот реши да ја прекине соработката...

Војводина го отпушти Каменица

Војводина го отпушти Каменица

пред еден месец - Top Sport - Ракомет

Познатиот ракометен стручњак Касим Каменица повеќе не е тренер на Војводина. Каменица кон крајот на минатата година ја презеде Војводина, откако доби отказ во ППД Загреб.

Времеплов
x