20
 Триста продолжува на 23 март

„Триста“ продолжува на 23 март

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

За ова денеска сведочеш сопственичката на „Бохемија“ Даниела Роус Мишевска во Кривичниот суд за предметот „Триста“ во кој е обвинет поранешен помошник-министер за вантрешни работи Ѓоко Поповски за набавка на 300 возила за потребите на МВР.

 Триста продолжува на 23 март

„Триста“ продолжува на 23 март

пред еден месец - 24 вести - Македонија

„Бохемија Автомобили Роус“ учествувал на тендерот за набавка на возила за потребите на МВР во 2008 година по барање на тогашниот директор на Порше Македонија Златко Муцунски.

 Триста продолжува на 23 март со сослушување на нови сведоци

„Триста“ продолжува на 23 март со сослушување на нови сведоци

пред еден месец - Судство - Хроника

Судот сослуша четворица сведоци и го закажа продолжението на рочиштето за 23 март на кое ќе бидат сослушувани уште пет. „Бохемија...

 Триста продолжува на 23 март

„Триста“ продолжува на 23 март

пред еден месец - A1on - Македонија

„Бохемија Автомобили Роус“ учествувал на тендерот за набавка на возила за потребите на МВР во 2008 година по барање на тогашниот директор на Порше Македонија Златко Муцунски.

Судењето за предметот Триста на СЈО продолжува на 23 март

Судењето за предметот „Триста“ на СЈО продолжува на 23. март

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

„Бохемија Автомобили Роус“ учествувал на тендерот за набавка на возила за потребите на МВР во 2008 година по барање на тогашниот директор на Порше Македонија, Златко Муцунски.

 Траекторија одложена за 17 април

„Траекторија“ одложена за 17 април

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Судењето за предметот „Траекторија“ на СЈО што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 19 април. Судијата...

 Траекторија одложена за 17 април

„Траекторија“ одложена за 17 април

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Судијата Горан Бошевски образложи дека денешното рочиште нема да се одржи бидејќи адвокатот Димитар Дангов како бранител...

 Траекторија ќе продолжи на 17 април поради обврските на адвокатот на обвинетите

„Траекторија“ ќе продолжи на 17 април поради обврските на адвокатот на обвинетите

пред еден месец - Бриф - Македонија

„Траекторија“ одложена за 17 април Судењето за предметот „Траекторија“ на СЈО што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 19 април.

 Траекторија одложена за 19 април

„Траекторија“ одложена за 19. април

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Судењето за предметот „Траекторија“ на СЈО што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 19. април. Судијата...

 Траекторија одложена за 17 април

„Траекторија“ одложена за 17 април

пред еден месец - Судство - Хроника

Судијата Горан Бошевски образложи дека денешното рочиште нема да се одржи бидејќи адвокатот Димитар Дангов како бранител на пратеникот Љупчо Димовски треба да оди на рочиште во Врховен суд.

 Траекторија одложена за 17 април

„Траекторија“ одложена за 17 април

пред еден месец - A1on - Македонија

Судењето за предметот „Траекторија“ на СЈО што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 19 април. Судијата...

 ТРАЕКТОРИЈА ЌЕ ЗАДОЦНИ Рочиштето одложено па закажано за точно напладне

„ТРАЕКТОРИЈА“ ЌЕ ЗАДОЦНИ: Рочиштето одложено, па закажано за точно напладне

пред еден месец - Infomax - Македонија

Почетокот на денешното рочиште за предметот „Траекторија“ што беше закажан за 10:30 часот, е одложен за 11:45 часот поради обврски на адвокатот Димитар Дангов.

Ново судско рочиште за Триста

Ново судско рочиште за „Триста“

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Со сослушување сведоци, денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Триста“ во кој е обвинет Ѓоко Поповски поранешен помошник-министер во МВР за набавка на 300 возила за потребите на министерството за внатрешни работи.

Продолжува сослушувањето на сведоци за случајот Триста

Продолжува сослушувањето на сведоци за случајот „Триста“

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Со солушување сведоци, денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Триста“ во кој е обвинет Ѓоко Поповски поранешен помошник-министер во МВР за набавка на 300 возила за потребите на Министерството за внатрешни работи.

Пролонигирано рочиштето за случајот Траекторија

Пролонигирано рочиштето за случајот „Траекторија“

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Почетокот на денешното рочиште за предметот „Траекторија“ што беше закажан за 10:30 часот, е одложен за 11:45 часот поради обврски на адвокатот Димитар Дангов.

Рочишта за Траекторија и Триста во Кривичен суд

Рочишта за „Траекторија“ и „Триста“ во Кривичен суд

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Траекторија“ и „Триста“.

Пролонгирано продолжението на Траекторија

Пролонгирано продолжението на „Траекторија“

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Судијата Горан Бошевски кажа дека Дангов како бранител на пратеникот Љупчо Димовски треба да оди на рочиште во Врховен суд каде денеска ќе се разгледуваат жалбите за притворите на обвинети за насилствата во Собранието на 27 април лани.

Пролонигиранорочиштето за случајот Траекторија

Пролонигиранорочиштето за случајот „Траекторија“

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Почетокот на денешното рочиште за предметот „Траекторија“ што беше закажан за 10:30 часот, е одложен за 11:45 часот поради обврски на адвокатот Димитар Дангов.

За Триста се сослушуваат сведоци

За „Триста“ се сослушуваат сведоци

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Со солушување сведоци, денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Триста“ во кој е обвинет Ѓоко Поповски поранешен помошник-министер во МВР за набавка на 300 возила за потребите на Министерството за внатрешни работи.

 Триста продолжува на 23 март со сослушување петмина сведоци

„Триста“ продолжува на 23 март со сослушување петмина сведоци

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

„Бохемија Автомобили Роус“ учествувал на тендерот за набавка на возила за потребите на МВР во 2008 година по барање на тогашниот директор на Порше Македонија Златко Муцунски.

Пролонгирано продолжението на Траекторија

Пролонгирано продолжението на „Траекторија“

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Почетокот на денешното рочиште за предметот „Траекторија“ што беше закажан за 10.30 часот, е одложен за 11.45 часот поради обврски на адвокатот Димитар Дангов.

 Триста продолжи со сослушување сведоци

„Триста“ продолжи со сослушување сведоци

пред еден месец - A1on - Македонија

Со солушување сведоци, денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Триста“ во кој е обвинет Ѓоко Поповски поранешен помошник-министер во МВР за набавка на 300 возила за потребите на Министерството за внатрешни работи.

 Триста продолжи со сослушување сведоци

„Триста“ продолжи со сослушување сведоци

пред еден месец - Судство - Хроника

Треба да се сослушаат четворица сведоци на СЈО. Со солушување сведоци, денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот...

 Триста продолжи со сослушување сведоци

„Триста“ продолжи со сослушување сведоци

пред еден месец - Бриф - Македонија

Со солушување сведоци, денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Триста“ во кој е обвинет Ѓоко Поповски поранешен помошник-министер во МВР за набавка на 300 возила за потребите на Министерството за внатрешни работи.

Пролонгирано продолжението на Траекторија  Дангов прво на Врховен па потоа назад

Пролонгирано продолжението на „Траекторија“: Дангов прво на Врховен, па потоа назад

пред еден месец - Бриф - Македонија

Почетокот на денешното рочиште за предметот „Траекторија“ што беше закажан за 10:30 часот, е одложен за 11:45 часот поради обврски на адвокатот Димитар Дангов.

Судењето за Траекторија одложено

Судењето за „Траекторија“ одложено

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Фото МИА Судењето за предметот „Траекторија“ на СЈО што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 19 април.

Пролонгирано продолжението на Траекторија

Пролонгирано продолжението на „Траекторија“

пред еден месец - Судство - Хроника

Почетокот на денешното рочиште за предметот „Траекторија“ што беше закажан за 10:30 часот, е одложен за 11:45 часот поради обврски на адвокатот Димитар Дангов.

Судењето за Траекторија одложено дел од адвокатите на јавна седница за притворите

Судењето за „Траекторија“ одложено, дел од адвокатите на јавна седница за притворите

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Судењето за случајот „Траекторија“ е одложено, дел од адвокатите на обвинетите се ангажирани како бранители и на осомничените за настаните од 27 април во Собрание.

Пролонгирано продолжението на Траекторија

Пролонгирано продолжението на „Траекторија“

пред еден месец - A1on - Македонија

Почетокот на денешното рочиште за предметот „Траекторија“ што беше закажан за 10:30 часот, е одложен за 11:45 часот поради обврски на адвокатот Димитар Дангов.

 Триста продолжува на 23 март

„Триста“ продолжува на 23 март

пред еден месец - Либертас - Македонија

„Бохемија Автомобили Роус“ учествувал на тендерот за набавка на возила за потребите на МВР во 2008 година по барање на тогашниот директор на Порше Македонија Златко Муцунски.

Времеплов
x