20
Заев  Владата ги потврди заложбите за креирање модерно општество во кое младите имаат суштинска улога

Заев: Владата ги потврди заложбите за креирање модерно општество во кое младите имаат суштинска улога

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for Заев: Владата ги потврди заложбите за креирање модерно општество во кое младите имаат суштинска улога...

Заев  Младите ќе имаат суштинска улога во општеството ВИДЕО

Заев: Младите ќе имаат суштинска улога во општеството ВИДЕО

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Владата заедно со младинските организации, ги потврди заложбите и намерите за креирање модерно и напредно општество во кое...

Владата најави повеќе пари за мерки за младите

Владата најави повеќе пари за мерки за младите

пред еден месец - Р.С. Европа - Македонија

Десетици милиони евра ќе одвои Владата за вработување на млади и за подобрување на образованието. Младинските организации доставиле предлози за унапредување и подобрување на животот на младите во земјава.

Владата   Одлуките за младите создаваат клима за активно учество  напредок и развој на младите во сите сфери на општествениот живот

Владата : Одлуките за младите создаваат клима за активно учество, напредок и развој на младите во сите сфери на општествениот живот

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

На денешната 53 седница, Владата ја усвои Информацијата за имплементацијата на младински политики од областа пазарот на трудот...

Влада  Одлуките за младите создаваат клима за активно учество  напредок и развој во сите сфери на општеството

Влада: Одлуките за младите создаваат клима за активно учество, напредок и развој во сите сфери на општеството

пред еден месец - A1on - Македонија

Покрај владините претставници, во работата на седницата учествуваа и претставници на Агенцијата за млади и спорт и на повеќе...

Владина седница посветена на младинските прашања

Владина седница посветена на младинските прашања

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Владата заедно со младинските организации, ги потврди заложбите и намерите за креирање модерно и напредно општество во кое...

 Во живо  Прес конференција на премиерот Зоран Заев

(Во живо) Прес-конференција на премиерот Зоран Заев

пред еден месец - Вечер - Македонија

Прес-конференција на претседателот на Владата, Зоран Заев, по завршувањето на тематската владина седница посветена на младинските политики.

Заев  Владата ги потврди заложбите за креирање модерно општество во кое младите имаат суштинска улога

Заев: Владата ги потврди заложбите за креирање модерно општество во кое младите имаат суштинска улога

пред еден месец - Либертас - Македонија

Владата заедно со младинските организации, ги потврди заложбите и намерите за креирање модерно и напредно општество во кое младите имаат суштинска улога.

ВО ЖИВО  Прес конференција на Зоран Заев

ВО ЖИВО: Прес-конференција на Зоран Заев

пред еден месец - A1on - Македонија

Прес-конференција на претседателот на Владата, Зоран Заев.

Започна тематската седница посветена на младински политики

Започна тематската седница посветена на младински политики

пред еден месец - A1on - Македонија

Започна тематската седница посветена на младински политики кои Владата ги имплементира и ќе ги имплементира во иднина. На...

Владина седница за младинските политики

Владина седница за младинските политики

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе одржи тематска седница посветена на младински политики, што ќе ги спроведува во иднина.

Владина седница за младинските политики

Владина седница за младинските политики

пред еден месец - Сител - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе одржи тематска седница посветена на младински политики кои Владата ги имплементира и ќе ги имплементира во иднина.

Владина седница за младинските политики

Владина седница за младинските политики

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе одржи тематска седница посветена на младински политики кои Владата ги имплементира и ќе ги имплементира во иднина.

Владина седница за младинските политики

Владина седница за младинските политики

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе одржи тематска седница посветена на младински политики кои Владата ги имплементира и ќе ги имплементира во иднина.

Владина седница за младинските политики

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

На оваа седница, како што соопшти владината прес-служба, и претходеа серија отворени координативни средби, организирани и...

Владина седница за младинските политики

Владина седница за младинските политики

пред еден месец - A1on - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе одржи тематска седница посветена на младински политики кои Владата ги имплементира и ќе ги имплементира во иднина.

Младинските политики на владина седница

Младинските политики на владина седница

пред еден месец - Вечер - Македонија

Денеска со почеток во 11.30 часот Владата ќе одржи тематска седница посветена на младинските политики чија имплементација се спроведува и ќе се спроведува во иднина.

Денеска тематска владина седница за младинските политики

Денеска тематска владина седница за младинските политики

пред еден месец - Либертас - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе одржи тематска седница посветена на младински политики кои Владата ги имплементира и ќе ги имплементира во иднина.

Утрешната тематска седница на Владата целосно посветена на младинските политики

Утрешната тематска седница на Владата целосно посветена на младинските политики

пред еден месец - A1on - Македонија

Утре, со почеток во 11:30 часот, Владата на Република Македонија ќе одржи тематска седница посветена на младински политики кои Владата ги имплементира и ќе ги имплементира во иднина.

Времеплов
x