20
Вардар ќе биде казнет поради паролата на Комитите  Еден јазик имам јас

Вардар ќе биде казнет поради паролата на Комитите „Еден јазик имам јас“

пред еден месец - Сител - Македонија

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) отпочна дисциплинска постапка против Вардар, поради неговите најверни навивачи, „Комитите“, поради недолично однесување на натпреварот против Ренова.

Казна за Вардар поради пораките на навивачите против двојазичноста

Казна за Вардар поради пораките на навивачите против двојазичноста

пред еден месец - Прес 24 - Спорт

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) отпочна дисциплинска постапка против Вардар, поради неговите најверни навивачи, „Комитите“, поради недолично однесување на натпреварот против Ренова.

ФФМ ќе поведе дисциплинска постапка против Вардар

ФФМ ќе поведе дисциплинска постапка против Вардар

пред еден месец - +Инфо - Спорт

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) ќе поведе дисциплинска постапка против Вардар поради однесувањето на неговите навивачи.

ФФМ ќе поведе дисциплинска постапка против Вардар

ФФМ ќе поведе дисциплинска постапка против Вардар

пред еден месец - Канал 5 - Фудбал

Дисциплинската комисија ќе постапува поради недолично скандирање, како и за истакнувањето на парола со политичка содржина за пратениците од СДСМ на натпреварот против Ренова од 24.

ФФМ ќе поведе дисциплинска постапка против Вардар

ФФМ ќе поведе дисциплинска постапка против Вардар

пред еден месец - A1on - Фудбал

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) ќе поведе дисциплинска постапка против Вардар поради однесувањето на неговите навивачи.

ШКЕНДИЈА НЕ СМЕАТ  ПА УДРИЈА ПО ВАРДАР  Вардар ќе биде казнет поради паролата на Комитите  Еден јазик имам јас

ШКЕНДИЈА НЕ СМЕАТ, ПА УДРИЈА ПО ВАРДАР: Вардар ќе биде казнет поради паролата на Комитите „Еден јазик имам јас“

пред еден месец - Infomax - Македонија

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) отпочна дисциплинска постапка против Вардар, поради неговите најверни навивачи, „Комитите“, поради недолично однесување на натпреварот против Ренова.

Времеплов
x