20
Македонија како носител ја чека ждрепката за ЕП 2020

Македонија како носител ја чека ждрепката за ЕП 2020

пред еден месец - Македонски Спорт - Фудбал

Нашата репрезентација е првиот шешир во друштво на Франција, Хрватска, Германија, Данска, Словенија, Белорусија и Унгарија...

Ракометарите меѓу носителите на ждрепката за ЕУРО 2020

Ракометарите меѓу носителите на ждрепката за ЕУРО 2020

пред еден месец - Бркај работа - Ракомет

Машката ракометна репрезентација на Македонија од првиот шешир ќе ги дознае имињата на противниците во квалификациите за пласман на Европското првенство во 2020 година што ќе с еодржи во Норвешка, Шведска и Австрија.

Ракометарите меѓу носителите на ждрепката за ЕУРО 2020

Ракометарите меѓу носителите на ждрепката за ЕУРО 2020

пред еден месец - Денар - Спорт

Машката ракометна репрезентација на Македонија од првиот шешир ќе ги дознае имињата на противниците во квалификациите за пласман на Европското првенство во 2020 година што ќе се одржи во Норвешка, Шведска и Австрија.

Македонија ќе биде носител во квалификациите за ЕП 2020

Македонија ќе биде носител во квалификациите за ЕП 2020

пред еден месец - 24 вести - Спорт

Во квалификациите за ЕП 2020, македонската ракометна репрезентација би требало да има досега најлесен пат за пласман на еден континентален собир.

Македонија во првиот шешир во ждрепката за ЕП 2020

Македонија во првиот шешир во ждрепката за ЕП 2020

пред еден месец - РК Металург - Ракомет

Ждрепката за квалификациските групи за ЕП 2020 година ќе се одржи на 12 април во Трондхајм, Норвешка, а Македонија за прв...

Македонија носител на жрепката за ракометното ЕП 2020

Македонија носител на жрепката за ракометното ЕП 2020

пред еден месец - Канал 5 - Ракомет

Тоа значи дека Македонија нема да може да биде во иста квалификациска група со ниту една од најсилните репрезентации, што значи поголеми шанси за обезбедување пласман на континенталниот собир.

Македонија носител на група за квалификациите за ЕП 2020

Македонија носител на група за квалификациите за ЕП 2020

пред еден месец - Канал 77 - Ракомет

Европската ракометна федерација донесе одлука Македонија да биде во првиот шешир за претстојната ждрепка за квалификациите за ЕП 2020 кое ќе се одржи во Шведска, Австрија и  Норвешка.

Македонија носител на жрепката за ракометното ЕП 2020

Македонија носител на жрепката за ракометното ЕП 2020

пред еден месец - A1on - Ракомет

На извлекувањето на квалификациските групи за Европското првенство 2020 година што ќе се одржи на 12 април во Трондхајм, Норвешка, Македонија ќе биде сместена во прв шешир заедно со другите носители.

За прв пат рамо до рамо со најдобрите репрезентации  Македонија носител на група за квалификациите за ЕП 2020

За прв пат рамо до рамо со најдобрите репрезентации: Македонија носител на група за квалификациите за ЕП 2020

пред еден месец - Дерби - Ракомет

Европската ракометна федерација донесе одлука Македонија да биде во првиот шешир за претстојната ждрепка за квалификациите за ЕП 2020 кое ќе се одржи во Шведска, Австрија и  Норвешка.

Македонија како носител ја чека ждрепката за ЕП 2020

Македонија како носител ја чека ждрепката за ЕП 2020

пред еден месец - Македонски Спорт - Ракомет

Нашата репрезентација е првиот шешир во друштво на Франција, Хрватска, Германија, Данска, Словенија, Белорусија и Унгарија...

ЕП 2020  Македонија меѓу носителите на ждрепката

ЕП 2020: Македонија меѓу носителите на ждрепката

пред еден месец - Сител - Ракомет

На 12. април во Трондхајм, Норвешка е закажано извлекувањето на квалификациските групи за ЕП 2020г кое ќе се одржи во три земји.

Ракометарите меѓу носителите на ждрепката за ЕУРО 2020

Ракометарите меѓу носителите на ждрепката за ЕУРО 2020

пред еден месец - Top Sport - Ракомет

Машката ракометна репрезентација на Македонија од првиот шешир ќе ги дознае имињата на противниците во квалификациите за пласман на Европското првенство во 2020 година што ќе с еодржи во Норвешка, Шведска и Австрија.

Македонија во првиот шешир за ЕП 2020

Македонија во првиот шешир за ЕП 2020

пред еден месец - Sportmedia - Ракомет

Македонската репрезентација се најде во првиот шешир за претстојната ждрепка за ЕП 2020 во друштво на Франција, Хрватска,...

Македонија носител на жрепката за ракометното ЕП 2020

Македонија носител на жрепката за ракометното ЕП 2020

пред еден месец - Кајгана - Ракомет

Скопје, 21 март 2018 (МИА) – На извлекувањето на квалификациските групи за Европското првенство 2020 година што ќе се одржи на 12 април во Трондхајм, Норвешка, Македонија ќе биде сместена во прв шешир заедно со другите носители.

Времеплов
x