20
Случај Тенк  сведоците на СЈО и натаму објаснуваат дека мерцедесот е купен на тендер според сите законски норми

Случај „Тенк“: сведоците на СЈО и натаму објаснуваат дека мерцедесот е купен на тендер според сите законски норми?!

пред еден месец - Алфа - Македонија

На крајот од денешното рочиште Судот повторно ја наби агендата на Груевски, во април ден за ден во континуитет ги закажа следните судски рочишта за набавката на мерцедесот.

Сите петмина сведоци на СЈО денеска потврдија дека нема ништо спорно во набавката на службениот мерцедес од случајот Тенк

Сите петмина сведоци на СЈО денеска потврдија дека нема ништо спорно во набавката на службениот мерцедес од случајот „Тенк“

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for Сите петмина сведоци на СЈО денеска потврдија дека нема ништо спорно во набавката на службениот мерцедес...

На 10 април ќе се слушаат разговорите за предметот Тенк

На 10 април ќе се слушаат разговорите за предметот „Тенк“

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Обвинителите испрашуваа пет сведоци од кои тројца вработени во МВР и двајца вработени во комапнијата  „Мак Аутостар“ во 2012 година.

На 10 април ќе се слушаат бомбите за тоа на М

На 10 април ќе се слушаат „бомбите“ за „тоа на М“

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Во Кривичниот суд во Скопје денеска се одржа ново рочиште од предметот „Тенк“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот премиер...

Случај Тенк  На 10 април ќе се слушаат цедеата за набавката на луксузниот мерцедес

Случај „Тенк“: На 10. април ќе се слушаат цедеата за набавката на луксузниот мерцедес

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Во Кривичниот суд во Скопје денеска се одржа ново рочиште од предметот „Тенк“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот премиер...

На 10 април ќе се слушаат цедеата од предметот Тенк

На 10 април ќе се слушаат цедеата од предметот „Тенк“

пред еден месец - A1on - Македонија

Во Кривичниот суд во Скопје денеска се одржа ново рочиште од предметот „Тенк“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот премиер...

Искази на сведоци за набавката на луксузниот мерцедес на Груевски

Искази на сведоци за набавката на луксузниот мерцедес на Груевски

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Со сослушување нови сведоци во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство,...

Судијата ги опомена Груевски и Јанкулоска да не си пишуваат на мобилните додека се сослушуваа сведоци за набавка на Мерцедесот

Судијата ги опомена Груевски и Јанкулоска да не си пишуваат на мобилните додека се сослушуваа сведоци за набавка на Мерцедесот

пред еден месец - Либертас - Македонија

Во Кривичниот суд во Скопје денеска се одржа ново рочиште од предметот „Тенк“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот премиер...

Судењето за Тенк продолжи со искази на сведоци

Судењето за „Тенк“ продолжи со искази на сведоци

пред еден месец - Сител - Македонија

Со сослушување нови сведоци денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство,...

Се сослушуваат сведоци за набавката на луксузниот Мерцедес

Се сослушуваат сведоци за набавката на луксузниот Мерцедес

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Со сослушување нови сведоци денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство,...

Продолжува судењето за случајот Тенк

Продолжува судењето за случајот „Тенк“

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Во Кривичниот суд е закажано ново рочиште за случајот „Тенк“, односно за набавката на луксузниот Мерцедес. Во овој случај...

Нови сведоштва во судница за набавката на мерцедесот

Нови сведоштва во судница за набавката на мерцедесот

пред еден месец - +Инфо - Без катеторија

Со сослушување нови сведоци денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство,...

На 10 април ќе се слушаат цедеата од предметот Тенк

На 10 април ќе се слушаат цедеата од предметот „Тенк“

пред еден месец - Кајгана - Македонија

Скопје, 21 март 2018 (МИА) - Во Кривичниот суд во Скопје денеска се одржа ново рочиште од предметот „Тенк“ на СЈО во кој...

Судењето за Тенк продолжи со искази на сведоци

Судењето за „Тенк“ продолжи со искази на сведоци

пред еден месец - A1on - Македонија

Со сослушување нови сведоци денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство,...

Судењето за Тенк продолжи со искази на сведоци

Судењето за „Тенк“ продолжи со искази на сведоци

пред еден месец - Судство - Хроника

На претходното рочиште што се одржа на 15 март беа сослушани тројца сведоци. Со сослушување нови сведоци денеска во Кривичниот...

Продолжува судењето за Тенк

Продолжува судењето за „Тенк“

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано ново рочиште предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство. Во „Тенк” обвинети...

Продолжува судењето за набавката на луксузниот мерцедес

Продолжува судењето за набавката на луксузниот мерцедес

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано ново рочиште предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Во „Тенк"...

Продолжува судењето за Тенк  за набавката на луксузниот Мерцедес

Продолжува судењето за „Тенк“, за набавката на луксузниот „Мерцедес“

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано ново рочиште предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство. Во „Тенк" обвинети...

Груевски на суд за луксузниот Мерцедес

Груевски на суд за луксузниот Мерцедес

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано ново рочиште предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство. Во „Тенк" обвинети...

Продолжува судењето за „Тенк“

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Според обвинението, во периодот од февруари до крајот на октомври 2012 година Никола Груевски како службено лице ги искористил...

 Тенк  Сослушување нови сведоци за набавката на мерцедесот

„Тенк“: Сослушување нови сведоци за набавката на мерцедесот

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Фото МИА Со сослушување нови сведоци денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тенк“ на Специјалното јавно...

Продолжува судењето за Тенк

Продолжува судењето за „Тенк“

пред еден месец - A1on - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано ново рочиште предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство. Во „Тенк” обвинети...

Продолжува судењето за Тенк

Продолжува судењето за „Тенк“

пред еден месец - Бриф - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано ново рочиште предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство. Во „Тенк” обвинети...

Денес ново рочиште за набавката на луксузниот мерцедес на Груевски

Денес ново рочиште за набавката на луксузниот мерцедес на Груевски

пред еден месец - Фаланга - Македонија

За денес во Основниот суд Скопје 1 е закажано ново рочиште за случајот со набавката на луксузниот мерцедес во кој им се суди на поранешниот премиер, Никола Груевски, на поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска.

Продолжува судењето за Тенк

Продолжува судењето за „Тенк“

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано ново рочиште предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство. Во „Тенк” обвинети...

Судењето за Тенк во тек се сослушуваат нови сведоци

Судењето за „Тенк“ во тек, се сослушуваат нови сведоци

пред еден месец - Либертас - Македонија

Со сослушување нови сведоци денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство,...

Продолжува судењето за мерцедесот од 600 илјади евра

Продолжува судењето за мерцедесот од 600 илјади евра

пред еден месец - Либертас - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано ново рочиште предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство. Во „Тенк” обвинети...

Ново рочиште за мерцедесот

Ново рочиште за мерцедесот

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Фото МИА Во Кривичниот суд за денеска е закажано ново рочиште предметот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство. На претходното рочиште што се одржа на 15 март беа сослушани тројца сведоци.

 Триста продолжува на 23 март

„Триста“ продолжува на 23 март

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

За ова денеска сведочеш сопственичката на „Бохемија“ Даниела Роус Мишевска во Кривичниот суд за предметот „Триста“ во кој е обвинет поранешен помошник-министер за вантрешни работи Ѓоко Поповски за набавка на 300 возила за потребите на МВР.

 Триста продолжува на 23 март

„Триста“ продолжува на 23 март

пред еден месец - 24 вести - Македонија

„Бохемија Автомобили Роус“ учествувал на тендерот за набавка на возила за потребите на МВР во 2008 година по барање на тогашниот директор на Порше Македонија Златко Муцунски.

Времеплов
x