20
Косовскот Парламент го усвои договорот за демаркација на границата со Црна Гора

Косовскот Парламент го усвои договорот за демаркација на границата со Црна Гора

пред еден месец - Алфа - Балкан

По многу компликации косовскиот Парламент со 80 гласови „за“ го усвои договорот за демаркација на гранцата со Црна Гора.

Во косовскиот Парламент четвртипат фрлен солзавец

Во косовскиот Парламент четвртипат фрлен солзавец

пред еден месец - Сител - Балкан

Во продолжение на вонредната седница, нешто по 17 часот, во косовскиот Парламент четвртпат беше активиран солзавец од страна на пратеникот Ваљон Рамадани од Движењето Самоопределување.

Косовскот Парламент го усвои договорот за демаркација на границата со Црна Гора

Косовскот Парламент го усвои договорот за демаркација на границата со Црна Гора

пред еден месец - +Инфо - Балкан

По многу компликации  косовскиот Парламент со 80 гласови „за“ го усвои договорот за демаркација на гранцата со Црна Гора.

Ниту солзавецот не помогна   Косовскиот парламент го изгласа законот за демаркација

Ниту солзавецот не помогна – Косовскиот парламент го изгласа законот за демаркација

пред еден месец - Канал 5 - Свет

Законот е усвоен со 80 гласа ,,за” . Гласањето с еодржа во тензична атмосфера и откако беа приведени седуммина  пратеници од партијата ,,Самоопределување “ , а уште шестмина обезбедувањето ги оддалечи од салата .

Косово ја ратификуваше спогодбата за демаркација со Црна Гора

Косово ја ратификуваше спогодбата за демаркација со Црна Гора

пред еден месец - Вечер - Балкан

Собранието на Косово по четири прекини поради фрлање на солзавец од страна на пратениците на Самоопределување, успеа да ја изгласа Спогодбата за демаркација на границата со Црна Гора.

Со солзавец и апсења Косово ја ратификуваше демаркацијата на границата со Црна Гора

Со солзавец и апсења Косово ја ратификуваше демаркацијата на границата со Црна Гора

пред еден месец - еМАГАЗИН - Балкан

По многу компликации  косовскиот Парламент со 80 гласови „за“ го усвои договорот за демаркација на гранцата со Црна Гора.

Во косовскиот Парламент четвртипат фрлен солзавец

Во косовскиот Парламент четвртипат фрлен солзавец

пред еден месец - Алфа - Балкан

Во продолжение на вонредната седница, нешто по 17 часот, во косовскиот Парламент четвртпат беше активиран солзавец од страна на пратеникот Ваљон Рамадани од Движењето Самоопределување.

По четврти пат фрлен солзавец во Парламентот

По четврти пат фрлен солзавец во Парламентот

пред еден месец - Прес 24 - Балкан

Во продолжение на вонредната седница, нешто по 17 часот, во косовскиот Парламент четвртпат беше активиран солзавец од страна на пратеникот Ваљон Рамадани од Движењето Самоопределување.

Со фрлен солзавец во косовскиот Парламент усвоен договорот за демаркација на границата со Црна Гора

Со фрлен солзавец во косовскиот Парламент усвоен договорот за демаркација на границата со Црна Гора

пред еден месец - A1on - Балкан

По многу компликации косовскиот Парламент со 80 гласови „за“ го усвои договорот за демаркација на границата со Црна Гора.

Самоопределување третпат со солзавец го спречи гласањето на демаркацијата

Самоопределување третпат со солзавец го спречи гласањето на демаркацијата

пред еден месец - Алфа - Балкан

Пратениците од Движењето Самоопрделување со флање солзавец во собраниската сала, попладнево повторно ја прекнаа седницата на косовскиот парламент, на која треба да се гласа за договорот за демаркација на косовско-црногорската граница.

Косово  Солзавец во Собранието  седницата прекината

Косово: Солзавец во Собранието, седницата прекината

пред еден месец - МТВ 1 - Свет

Собранието на Косово на двапати ја прекина седницата поради фрлање солзавец од страна на пратеници на „Самоопределување“ со цел да не се ратификува спогодбата за демаркација на границата со Црна Гора.

Самоопределување третпат со солзавец го спречи гласањето на демаркацијата

Самоопределување третпат со солзавец го спречи гласањето на демаркацијата

пред еден месец - +Инфо - Балкан

Пратениците од Движењето Самоопрделување со флање солзавец во собраниската сала, попладнево повторно ја прекнаа седницата на косовскиот парламент, на која треба да се гласа за договорот за демаркација на косовско-црногорската граница.

Хан ги повика косовските лидери на одговорност

Хан ги повика косовските лидери на одговорност

пред еден месец - Канал 5 - Свет

Хан остро го осуди инцидентот со фрлен солзавец во салата на парламентот , каде треба да се гласа за демаркација на границата .

Повторно солзавец во Парламентот во Косово

Повторно солзавец во Парламентот во Косово

пред еден месец - Судство - Хроника

Поради солзавецот беше спречен обидот на владејачките партии да гласаат за договорот што е услов на Европската Унија за косовските граѓани да добијат визна либерализација.

Остра осуда на еврокомесарот Хан за солзавецот на Самоопределување

Остра осуда на еврокомесарот Хан за солзавецот на Самоопределување

пред еден месец - Алфа - Балкан

Евокомесарот за проширување Јоханес Хан остро го осуди фрлањето солзавец во салата на косовското собрание, од страна на пратеници на Движењето Самоопределување.

 Златниот глас  за демаркацијата се појави во косовскиот Парламент

„Златниот глас“ за демаркацијата се појави во косовскиот Парламент

пред еден месец - Сител - Балкан

Продолжението на седницата на косовскиот Парламент посветена на ратификацијата на Договорот за демаркација на косовско-црногорската...

Косово  Седницата за демаркација прекината со солзавец

Косово: Седницата за демаркација прекината со солзавец

пред еден месец - Вечер - Балкан

Собранието на Косово денеска на два пати ја прекина седницата поради фрлање на солзавец од страна на пратеници на „Самоопределување“, со цел да не се ратификува спогодбата за демаркација на границата со Црна Гора.

Хан остро го осуди фрлањето на солзавец во косовскиот парламент

Хан остро го осуди фрлањето на солзавец во косовскиот парламент

пред еден месец - Прес 24 - Балкан

Евокомесарот за проширување Јоханес Ханостро го осуди фрлањето солзавец во салата на косовското собрание, од страна на пратеници на Движењето Самоопределување.

Самоопределување одново фрли солзавец во косовското Собрание

Самоопределување одново фрли солзавец во косовското Собрание

пред еден месец - Сител - Балкан

Пратеници од косовското движење Самоопределување денеска одново ја искористија старата тактика со употреба на солзавец да...

Солзавец во косовското собрание   седницата за демаркација прекината

Солзавец во косовското собрание – седницата за демаркација прекината

пред еден месец - 24 вести - Балкан

За време на денешната седница во косовското собрание, каде веќе два дена трае расправата за демаркација на границата меѓу Косово и Црна Гора, опозицијата фрли солзавец, по што седницата е прекината, пишуваат косовските медиуми.

Димни бомби во косовскиот парламент

Димни бомби во косовскиот парламент

пред еден месец - Прес 24 - Балкан

Пратеници од косовското движење Самоопределување денеска одново ја искористија старата тактика со употреба на солзавец да...

Седницата на косовскиот Парламент за демаркацијата почна со пауза

Седницата на косовскиот Парламент за демаркацијата почна со пауза

пред еден месец - Сител - Балкан

Седницата на косовскиот Парламент на која треба да се ратификува Договорот за демаркација на границата со Црна Гора, што беше закажана за 11 часот, почна со задоцнување од 40 минути и веднаш беше дадена пауза.

 Златниот глас  за демаркацијата се појави во косовскиот Парламент

„Златниот глас“ за демаркацијата се појави во косовскиот Парламент

пред еден месец - A1on - Балкан

Прдолжението на седницата на косовскиот Парламент посветена на ратификацијата на Договорот за демаркација на косовско-црногорската...

Кај нас вода  ама во косовскиот парламент се фрлаат димни бомби

Кај нас вода, ама во косовскиот парламент се фрлаат димни бомби

пред еден месец - 365 - Свет

32 Споделувања Share Tweet Во текот на денешната седница на косовското собрание, каде веќе два дена трае расправата за демаркација на границата меѓу Косово и Црна Гора.

Самоопределување одново фрли солзавец во косовското Собрание

Самоопределување одново фрли солзавец во косовското Собрание

пред еден месец - A1on - Балкан

Пратеници од косовското движење Самоопределување денеска одново ја искористија старата тактика со употреба на солзавец да...

Димна бомба фрлена во косовското Собрание

Димна бомба фрлена во косовското Собрание

пред еден месец - +Инфо - Балкан

Седницата на косовскиот Парламент на која треба да се ратификува Договорот за демаркација на границата со Црна Гора, што беше закажана за 11 часот, почна со задоцнување од 40 минути и веднаш беше дадена пауза.

Косовски Парламент  Самоопределување третпат со солзавец го спречи гласањето на демаркацијата

Косовски Парламент: Самоопределување третпат со солзавец го спречи гласањето на демаркацијата

пред еден месец - Либертас - Свет

Пратениците од Движењето Самоопрделување со флање солзавец во собраниската сала, попладнево повторно ја прекнаа седницата на косовскиот парламент, на која треба да се гласа за договорот за демаркација на косовско-црногорската граница.

Седницата на косовскот Парламент за демаркацијата почна со пауза

Седницата на косовскот Парламент за демаркацијата почна со пауза

пред еден месец - A1on - Балкан

Седницата на косовскиот Парламент на која треба да се ратификува Договорот за демаркација на границата со Црна Гора, што беше закажана за 11 часот, почна со задоцнување од 40 минути и веднаш беше дадена пауза.

Косовските пратеници ќе гласаат за демаркацијата на границата со Црна Гора

Косовските пратеници ќе гласаат за демаркацијата на границата со Црна Гора

пред еден месец - Алфа - Балкан

Косовскиот парламент по речиси деветчасовна дебата,гласањето за договорот за демаркација на границата со Црна Гора го остави за денеска во 11 часот.

 Самоопределување  повторно фрли солзавец во косовското Собрание

„Самоопределување“ повторно фрли солзавец во косовското Собрание

пред еден месец - Нова ТВ - Свет

Пратеници од косовското движење Самоопределување денеска одново ја искористија старата тактика со употреба на солзавец да...

Времеплов
x