20
Доцнат дел од реформските закони поради блокадата на Собранието

Доцнат дел од реформските закони поради блокадата на Собранието

пред еден месец - Сител - Македонија

Дел од суштинските реформски закони предвидени со Планот  3-6-9 ги пробија роковите поради блокадите во работата на Собранието, информира вицепремиерот Бујар Османи на денешната седница на министерската работна група во Владата.

Османи  Дел од реформските закони  доцнат поради блокадата на Собранието

Османи: Дел од реформските закони, доцнат поради блокадата на Собранието

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Дел од суштинските реформски закони предвидени со Планот  3-6-9 ги пробија роковите поради блокадите во работата на Собранието, информира вицепремиерот Бујар Османи на денешната седница на министерската работна група во Владата.

Османи  Суштински закони ги пробиваат роковите  поради блокада на Собранието

Османи: Суштински закони ги пробиваат роковите, поради блокада на Собранието

пред еден месец - Вечер - Македонија

Се интензивира донесувањето на реформските решенија во пресрет на априлскиот извештај на Европската Комисија. Ваков е заклучокот...

Османи  Планот 3 6 9 доцни поради блокадата на Собранието

Османи: Планот 3-6-9 доцни поради блокадата на Собранието

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Дел од суштинските реформски закони предвидени со Планот  3-6-9 ги пробија роковите поради блокадите во работата на Собранието, информира вицепремиерот Бујар Османи на денешната седница на министерската работна група во Владата.

За доцнењето на приоритетните реформски закони  Владата впери прст во Собранието

За доцнењето на приоритетните реформски закони, Владата впери прст во Собранието

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Дел од суштинските реформски закони предвидени со Планот  3-6-9 ги пробија роковите поради блокадите во работата на Собранието, информира вицепремиерот Бујар Османи на денешната седница на министерската работна група во Владата.

Се интензивира донесувањето на реформските решенија во пресрет на априлскиот извештај на Европската Комисија

Се интензивира донесувањето на реформските решенија во пресрет на априлскиот извештај на Европската Комисија

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Премиерот Зоран Заев претседаваше со министерската работна група за спроведување на Планот 3-6-9, на која присуствуваа и...

Заседаваше работна група за спроведување на Планот 3 6 9  Се интензивира донесувањето на реформските решенија во пресрет на априлскиот извештај на Европската Комисија

Заседаваше работна група за спроведување на Планот 3-6-9: Се интензивира донесувањето на реформските решенија во пресрет на априлскиот извештај на Европската Комисија

пред еден месец - Бриф - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска претседаваше со министерската работна група за спроведување...

Се интензивира донесувањето на реформските решенија во пресрет на априлскиот извештај на Европската Комисија

Се интензивира донесувањето на реформските решенија во пресрет на априлскиот извештај на Европската Комисија

пред еден месец - A1on - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска претседаваше со министерската работна група за спроведување...

Османи  Доцнат дел од приоритетните реформски закони поради блокадата на Собранието

Османи: Доцнат дел од приоритетните реформски закони поради блокадата на Собранието

пред еден месец - Либертас - Македонија

Дел од суштинските реформски закони предвидени со Планот  3-6-9 ги пробија роковите поради блокадите во работата на Собранието, информира вицепремиерот Бујар Османи на денешната седница на министерската работна група во Владата.

Времеплов
x