20
После неколку часа борба со пламените јазли изгаснат пожарот во Тетово

После неколку часа борба со пламените јазли, изгаснат пожарот во Тетово

пред еден месец - Сител - Македонија

Локализиран и под контрола е пожарот во зградата во Тетово, јавува ТВ Алсат. Пожарот освен пожарникарски екипи го гасеа и цистерни на приватни компании со цел навреме да се спречи проширување на подолните катови.

Пожарот во Тетово е локализиран

Пожарот во Тетово е локализиран

пред еден месец - Вечер - Скопје

Пожарот што зафати стамбена зграда во Тетово, е локализиран. Огнот избувна во зграда на улицата Илинденска во Тетово, попладнево во 16.

Локализиран пожарот во Тетово

Локализиран пожарот во Тетово

пред еден месец - Судство - Хроника

Инаку, во пожарот изгоре поткровјето кое служело како склад на станарите. Локализиран и под контрола е пожарот во зградата во Тетово.

После неколку часа борба со пламените јазли изгаснат пожарот во Тетово

После неколку часа борба со пламените јазли, изгаснат пожарот во Тетово

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Локализиран и под контрола е пожарот во зградата во Тетово, јавува ТВ Алсат. Пожарот освен пожарникарски екипи го гасеа и цистерни на приватни компании со цел навреме да се спречи проширување на подолните катови.

Повеќе од три часа гори стамбена зграда во Тетово нема повредени

Повеќе од три часа гори стамбена зграда во Тетово, нема повредени

пред еден месец - Вечер - Скопје

Пожар избувна во стамбена зграда на улицата „Илинденска“ во Тетово попладнево во 16.30 часот. Огнот се уште не е изгаснат и нема повредени, зашто станарите по појавувањето на чадот, навреме ги напуштиле своите домови.

После неколку часа изгаснат пожарот во Тетово

После неколку часа, изгаснат пожарот во Тетово

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Локализиран и под контрола е пожарот во зградата во Тетово, јавува ТВ Алсат. Пожарот освен пожарникарски екипи го гасеа и цистерни на приватни компании со цел навреме да се спречи проширување на подолните катови.

Гори станбена зграда во Тетово

Гори станбена зграда во Тетово

пред еден месец - Сител - Македонија

Уште не е изгаснат пожарот кој избувна околу 16 часот и 30 минути во станбена зграда на улицата „Илинденска“ во Тетово. За среќа, нема повредени, бидејќи станарите на време ги напуштиле домовите.

Гори станбена зграда во Тетово нема повредени

Гори станбена зграда во Тетово, нема повредени

пред еден месец - Алфа - Македонија

Пожарот кој избувна околу 16 часот и 30 минути во станбена зграда на улицата „Илинденска“ во Тетово се уште не е изгаснат.

Локализиран пожарот во Тетово

Локализиран пожарот во Тетово

пред еден месец - A1on - Македонија

Пожарот што зафати станбена зграда во Тетово е локализиран. Огнот избувна во зграда на улицата Илинденска во Тетово, попладнево во 16.

Гори станбена зграда во Тетово нема повредени

Гори станбена зграда во Тетово, нема повредени

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Избувнал во кровот на зградата, а пожарникарите имат тешкотии со неговото гаснење. Повредени нема зашто станарите навреме ги напуштиле своите домови веднаш по појавувањето на чадот.

Гори стамбена зграда во Тетово

Гори стамбена зграда во Тетово

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Пожарот кој избувна околу 16 часот и 30 минути во станбена зграда на улицата „Илинденска“ во Тетово се уште не е изгаснат.

Гори зграда во Тетово нема повредени

Гори зграда во Тетово, нема повредени

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Пожарот кој избувна околу 16.30 часот во станбена зграда на улицата „Илинденска“ во Тетово сѐ уште не е изгаснат. Избувнал во покривот на зградата, а пожарникарите имаат тешкотии со неговото гаснење.

Пожар во зграда во Тетово нема повредени

Пожар во зграда во Тетово, нема повредени

пред еден месец - Судство - Хроника

Избувнал во покривот на зградата, а пожарникарите имаат тешкотии со неговото гаснење. Повредени нема зашто станарите навреме ги напуштиле своите домови веднаш по појавувањето на чадот.

Гори станбена зграда во Тетово нема повредени

Гори станбена зграда во Тетово, нема повредени

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Пожарот кој избувна околу 16 часот и 30 минути во станбена зграда на улицата „Илинденска“ во Тетово се уште не е изгаснат.

Гори станбена зграда во Тетово нема повредени

Гори станбена зграда во Тетово, нема повредени

пред еден месец - A1on - Македонија

Пожарот кој избувна околу 16 часот и 30 минути во станбена зграда на улицата „Илинденска“ во Тетово се уште не е изгаснат.

Гори станбена зграда во Тетово нема повредени

Гори станбена зграда во Тетово, нема повредени

пред еден месец - Бриф - Хроника

Пожарот кој избувна околу 16 часот и 30 минути во станбена зграда на улицата „Илинденска“ во Тетово се уште не е изгаснат.

Гори станбена зграда во Тетово нема повредени

Гори станбена зграда во Тетово, нема повредени

пред еден месец - Либертас - Македонија

Пожарот кој избувна околу 16 часот и 30 минути во станбена зграда на улицата „Илинденска“ во Тетово се уште не е изгаснат.

Времеплов
x