20
На затворено рочиште за Поткуп уште 30 разговори од ПИ мерките

На затворено рочиште за „Поткуп“ уште 30 разговори од ПИ мерките

пред 6 дена - +Инфо - Македонија

Судењето за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев , продолжи денеска во новата зграда на Кривичниот суд со слушањето на разговори од Посебните истражни мерки (ПИМ), без присуство на јавноста.

На затворено рочиште за Поткуп се слушаат разговори од ПИМ

На затворено рочиште за „Поткуп“ се слушаат разговори од ПИМ

пред 6 дена - Сител - Македонија

Судењето за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, продолжи денеска во новата зграда на Кривичниот суд со слушањето на разговори од Посебните истражни мерки (ПИМ), без присуство на јавноста.

Заев на затворено рочиште за Поткуп  се преслушуваат разговори од ПИМ

Заев на затворено рочиште за „Поткуп“ - се преслушуваат разговори од ПИМ

пред 6 дена - Прес 24 - Македонија

Судењето за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, продолжи денеска во новата зграда на Кривичниот суд со слушањето на разговори од Посебните истражни мерки (ПИМ), без присуство на јавноста.

На затворено рочиште за Поткуп се слушаат разговори од ПИМ

На затворено рочиште за „Поткуп“ се слушаат разговори од ПИМ

пред 6 дена - A1on - Македонија

Судењето за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, продолжи денеска во новата зграда на Кривичниот суд со слушањето на разговори од Посебните истражни мерки (ПИМ), без присуство на јавноста.

На рочиштето за Поткуп се слушаат разговори од Посебните истражни мерки

На рочиштето за „Поткуп“ се слушаат разговори од Посебните истражни мерки

пред 6 дена - Бриф - Македонија

Судењето за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, продолжи денеска во новата зграда на Кривичниот суд со слушањето на разговори од Посебните истражни мерки (ПИМ), без присуство на јавноста.

Продолжува судењето за случајот Поткуп

Продолжува судењето за случајот „Поткуп“

пред 6 дена - МТВ 1 - Македонија

Во Кривичниот суд продолжува судењето за предметот „Поткуп“. Апелација сѐ уште нема одлучено дали јавноста ќе ја види целосната снимка од разговорот меѓу Заев и струмичкиот бизнисмен Николов.

Судот ги сослушува телефонските разговори од предметот Поткуп

Судот ги сослушува телефонските разговори од предметот „Поткуп“

пред 6 дена - Весник - Македонија

Во Кривичниот суд, денеска ќе продолжи судењето за предметот „Поткуп“, во кој обвинет е премиерот Зоран Заев за барање поткуп во времето кога бил струмички градоначалник.

Судот ги сослушува телефонските разговори од предметот Поткуп

Судот ги сослушува телефонските разговори од предметот „Поткуп“

пред 6 дена - Вечер - Македонија

Во Кривичниот суд, денеска ќе продолжи судењето за предметот „Поткуп“, во кој обвинет е премиерот Зоран Заев за барање поткуп во времето кога бил струмички градоначалник.

Телефонските разговори од Заев за Поткуп и денеска ќе се пуштаа во судница

Телефонските разговори од Заев за „Поткуп“ и денеска ќе се пуштаа во судница

пред 6 дена - +Инфо - Македонија

Во Кривичниот суд на денешното рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, треба да продолжи слушањето на разговорите од Посебните истражни мерки (ПИМ).

Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред 6 дена - Сител - Македонија

Во Кривичниот суд на денешното рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, треба да продолжи слушањето на разговорите од Посебните истражни мерки (ПИМ).

Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред 6 дена - Фаланга - Македонија

Во Кривичниот суд на денешното рочиште за предметот „Поткуп", во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, треба да продолжи слушањето на разговорите од посебните истражни мерки (ПИМ).

Продолжува судењето за Поткуп  ќе се преслушуваат телефонските разговори

Продолжува судењето за „Поткуп“, ќе се преслушуваат телефонските разговори

пред 6 дена - Прес 24 - Македонија

Во Кривичниот суд на денешното рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, треба да продолжи слушањето на разговорите од Посебните истражни мерки (ПИМ).

Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред 6 дена - A1on - Македонија

Во Кривичниот суд на денешното рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, треба да продолжи слушањето на разговорите од Посебните истражни мерки (ПИМ).

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред 6 дена - Канал 5 - Македонија

Слушањето на разговорите од ПИ мерките поврзани со предметот почна на минатото рочиште без присуство на јавноста во судницата.

Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред 6 дена - Судство - Без катеторија

Зоран Заев во „Поткуп“ е обвинет дека како градоначалник на Струмица од бизнисменот Сачевалиев побарал поткуп од околу 160.

Продолжува судењето за предметот Поткуп во кој е обвинет Заев

Продолжува судењето за предметот „Поткуп“ во кој е обвинет Заев

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Во Основен суд Скопје 1, на денешното рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев за барање поткуп во времето кога беше градоначалник на Струмица, треба да продолжи слушањето на разговорите од посебните истражни мерки (ПИМ).

Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред 6 дена - Канал 77 - Македонија

Во Кривичниот суд на денешното рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, треба да продолжи слушањето на разговорите од Посебните истражни мерки (ПИМ).

Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред 6 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Во Кривичниот суд на денешното рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, треба да продолжи слушањето на разговорите од Посебните истражни мерки (ПИМ).

Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред 6 дена - МКД - Македонија

Во Кривичниот суд на денешното рочиште за предметот „Поткуп", во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, треба да продолжи слушањето на разговорите од посебните истражни мерки (ПИМ).

Поткуп И денеска ќе се слушаат разговорите од ПИМ

Поткуп: И денеска ќе се слушаат разговорите од ПИМ

пред 6 дена - Нова ТВ - Македонија

Во Кривичниот суд на денешното рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, треба да продолжи слушањето на разговорите од Посебните истражни мерки (ПИМ).

Продолжува судењето за Поткуп

Продолжува судењето за „Поткуп“

пред 6 дена - Кајгана - Македонија

Скопје, 16 април 2018 (МИА) - Во Кривичниот суд на денешното рочиште за предметот „Поткуп“, во кој е обвинет премиерот Зоран Заев, треба да продолжи слушањето на разговорите од Посебните истражни мерки (ПИМ).

Продолжува судењето за случајот Поткуп

Продолжува судењето за случајот „Поткуп“

пред 6 дена - Македонија 365 - Македонија

Денеска во Кривичниот суд ќе продолжи судењето за случајот „Поткуп“ во кој е обвинет премиерот Зоран Заев. На денешното рочиште  треба да продолжи слушањето на разговорите од посебните истражни мерки.

Времеплов
x