20
ВНИМАВАЈТЕ  Ако го правите ова во текот на ноќта  ви претстои ризик од Алцхајмерова болест

ВНИМАВАЈТЕ: Ако го правите ова во текот на ноќта, ви претстои ризик од Алцхајмерова болест

пред 5 дена - Денешен - Забава

Ви треба уште една причина за спиење? Новите истражувања покажуваат дека недостатокот на сон може да ве стави под поголем ризик од Алцхајмерова болест.

Непроспиените ноќи се поврзани со ризик од Алцхајмерова болест

Непроспиените ноќи се поврзани со ризик од Алцхајмерова болест

пред 5 дена - Panacea - Здравје

Истражувањето открило дека после непроспиена ноќ доаѓа до таложење на бета-амилоид во регионите на мозокот кои се важни за...

ВНИМАВАЈТЕ  Ако го правите ова во текот на ноќта  ви претстои ризик од Алцхајмерова болест

ВНИМАВАЈТЕ: Ако го правите ова во текот на ноќта, ви претстои ризик од Алцхајмерова болест

пред 6 дена - Сител - Здравје

Ви треба уште една причина за спиење? Новите истражувања покажуваат дека недостатокот на сон може да ве стави под поголем ризик од Алцхајмерова болест.

ВНИМАВАЈТЕ  Ако го правите ова во текот на ноќта  ви претстои РИЗИК од Алцхајмерова БОЛЕСТ

ВНИМАВАЈТЕ: Ако го правите ова во текот на ноќта, ви претстои РИЗИК од Алцхајмерова БОЛЕСТ

пред 6 дена - Весник - Живот

Ви треба уште една причина за спиење? Новите истражувања покажуваат дека недостатокот на сон може да ве стави под поголем ризик од Алцхајмерова болест.

ВНИМАВАЈТЕ  Ако го правите ова во текот на ноќта  ви претстои РИЗИК од Алцхајмерова БОЛЕСТ

ВНИМАВАЈТЕ: Ако го правите ова во текот на ноќта, ви претстои РИЗИК од Алцхајмерова БОЛЕСТ

пред 6 дена - Вечер - Живот

Ви треба уште една причина за спиење? Новите истражувања покажуваат дека недостатокот на сон може да ве стави под поголем ризик од Алцхајмерова болест.

Пронајден нов начин за справување со Алцхајмеровата болест

Пронајден нов начин за справување со Алцхајмеровата болест

пред 6 дена - Идивиди - Техно

Научници од Калифорнија успешно промениле протеин асоциран со Алцхајмеровата болест во негова побезопасна форма, со што успешно ја избришале штетата направена врз мозочните клетки.

Времеплов
x