20
Студија  Децата со маларија им мирисаат послатко на комарците

Студија: Децата со маларија им мирисаат послатко на комарците

пред 5 дена - Весник - Живот

Децата заразени со маларија произведуваат мирис кој привлекува комарци и може да бидат нова цел во напорите за контрола на...

Студија  Децата со маларија им мирисаат послатко на комарците

Студија: Децата со маларија им мирисаат послатко на комарците

пред 5 дена - Вечер - Живот

Децата заразени со маларија произведуваат мирис кој привлекува комарци и може да бидат нова цел во напорите за контрола на...

Времеплов
x