20
Огромен астероид минал многу блиску до Земјината атмосфера

Огромен астероид минал многу блиску до Земјината атмосфера

пред 5 дена - Репортер - Живот

Астероидот 2018 GE3, кој според процените на експертите е со големина на фудбалски терен, минал многу блиску покрај Земјата во неделата утрото.

Огромен астроид помина премногу блиску до Земјата

Огромен астроид помина премногу блиску до Земјата

пред 5 дена - Прес 24 - Живот

Астероидот 2018 GE3, кој според проценките на експертите е со големина на фудбалски терен, помина „алармантно близу Земјата “ во неделата наутро.

Никогаш поблиску не бил крајот на светот  Огромен астроид помина премногу блиску до Земјата

Никогаш поблиску не бил крајот на светот: Огромен астроид помина премногу блиску до Земјата

пред 5 дена - Сител - Живот

Астероидот 2018 GE3, кој според проценките на експертите е со големина на фудбалски терен, помина „алармантно близу Земјата “ во неделата наутро.

Огромен астероид минал многу блиску до Земјината атмосфера

Огромен астероид минал многу блиску до Земјината атмосфера

пред 5 дена - Репортер - Живот

Астероидот 2018 GE3, кој според проценките на експертите е со големина на фудбалски терен, минал многу блиску покрај Земјата, во неделата утрото.

Астероид со димензии на фудбалски терен помина покрај Земјата

Астероид со димензии на фудбалски терен помина покрај Земјата

пред 5 дена - Кајгана - Техно

Само еден ден откако е откриен, астероид со димензии на фудбалски терен, кој може да предизвика значителна штета, во неделата помина покрај Земјата, многу близу според астрономската скала.

Времеплов
x