20
Ги надмина сестрите  Клои Кардашијан роди ќерка па и го даде ова несекојдневно име

Ги надмина сестрите: Клои Кардашијан роди ќерка па и го даде ова несекојдневно име

пред 5 дена - Сител - Сцена

Навикнавме на тоа Ким Кардашијан да им дава необични имиња на своите деца, а нејзината сестра Клои, изгледа ја надмина во тоа.

Клои Кардашјан избра необично име за ќеркичката

Клои Кардашјан избра необично име за ќеркичката

пред 5 дена - Репортер - Сцена

Клои Кардашјан, која неодамна се породи и доби ќеркичка со кошаркарот Тристан Томпсон, ќе ѝ го даде името True (Вистина).

Клои Кардашијан одбра необично име за ќеркичката

Клои Кардашијан одбра необично име за ќеркичката

пред 5 дена - Репортер - Сцена

Клои Кардашијан, која неомдана се породи ѝ доби ќеркичка со кошаркарот Тристан Томпсон, ќе и го даде името „True“ (Вистина).

Клое Кардашијан со Инстаграм фотка го откри името на детето со Тристан Томпсон

Клое Кардашијан со Инстаграм фотка го откри името на детето со Тристан Томпсон

пред 5 дена - Црно бело - Сцена

На 12-ти април Клое Кардашијан го роди нејзиното прво дете , еден ден откако во јавност излезе скандалот за неверството на Тристан Томпсон .

Ги надмина своите сестри  Клои Кардашијан роди ќерка па и даде необично име

Ги надмина своите сестри: Клои Кардашијан роди ќерка па и даде необично име

пред 5 дена - Прес 24 - Живот

Сите ги знаат сестрите Кардашијан, посебно Ким која на своите деца им дава чудни имиња, а тука некаде е и нејзината сестра Клои, која се чини дека малку ја намина.

Времеплов
x