20
Веќе нема да ви влезе мува дома  Со еден трик ќе се спасите од здодевните инсекти

Веќе нема да ви влезе мува дома: Со еден трик ќе се спасите од здодевните инсекти

пред 5 дена - Сител - Живот

Постои еден лесен и евтин трик да се решите од здодевните муви во домот. Се што ви треба е кесе за замрзнување храна, кое треба да го наполните со вода и да ставите неколку монети.

Веќе нема да ви влезе мува дома  Со еден трик ќе се спасите од здодевните инсекти

Веќе нема да ви влезе мува дома: Со еден трик ќе се спасите од здодевните инсекти

пред 5 дена - Прес 24 - Живот

Постои еден лесен и евтин трик да се решите од здодевните муви во домот. Се што ви треба е кесе за замрзнување храна, кое треба да го наполните со вода и да ставите неколку монети.

Времеплов
x