20
Пол Крег Робертс  САД се најголемиот актер на воените злосторства во историјата

Пол Крег Робертс: САД се најголемиот актер на воените злосторства во историјата

пред 5 дена - Репортер - Живот

СРАМОТА Е ДА СЕ БИДЕ АМЕРИКАНЕЦ: „ВЕЌЕ ЧЕТВРТИ ПО РЕД НАШ ЛИДЕР Е ВОЕН ЗЛОСТОРНИК“ Дојде време кога е срамота да се биде Американец.

Пол Крег Робертс  САД е најголемиот актер на воените злочини низ историјата

Пол Крег Робертс: САД е најголемиот актер на воените злочини низ историјата

пред 5 дена - Репортер - Живот

СРАМОТА Е ДА СЕ БИДЕ АМЕРИКАНЕЦ: „ВЕЌЕ ЧЕТВРТИ ПО РЕД НАШ ЛИДЕР Е – ВОЕН ЗЛОСТОРНИК“ Дојде време кога е срамота да се биде Американец.

Времеплов
x