20
Колку литри вода дневно треба да пиете според тежината

Колку литри вода дневно треба да пиете според тежината?

пред 5 дена - Весник - Живот

Секоја диета и начин на слабеење подразбира и пиење доволна количина вода, а според оштата пресметка, дневно се препорачуваат осум чаши вода или два литра.

Колку литри вода дневно треба да пиете според тежината

Колку литри вода дневно треба да пиете според тежината?

пред 5 дена - Вечер - Живот

Секоја диета и начин на слабеење подразбира и пиење доволна количина вода, а според оштата пресметка, дневно се препорачуваат осум чаши вода или два литра.

Времеплов
x