20
Магичен рецепт  Каменецот на забите веднаш ќе исчезне

Магичен рецепт: Каменецот на забите веднаш ќе исчезне

пред 5 дена - Весник - Живот

Забниот каменец е чест проблем, и современите стоматолози предлагаат доста начини за неговото вадење. Но, постои метода која одлично се решава тој проблем, а и ќе заштедите и пари.

Магичен рецепт  Каменецот на забите веднаш ќе исчезне

Магичен рецепт: Каменецот на забите веднаш ќе исчезне

пред 5 дена - Вечер - Живот

Забниот каменец е чест проблем, и современите стоматолози предлагаат доста начини за неговото вадење. Но, постои метода која одлично се решава тој проблем, а и ќе заштедите и пари.

Каменецот на забите веднаш ќе исчезне   нема веќе да одите на стоматолог

Каменецот на забите веднаш ќе исчезне - нема веќе да одите на стоматолог

пред 6 дена - Прес 24 - Живот

Забниот каменец е чест проблем, и современите стоматолози предлагаат доста начини за неговото вадење. Но, постои метода која одлично се решава тој проблем, а и ќе заштедите и пари.

Времеплов
x