20
Фејсбук и Гугл стално слушаат

Фејсбук и Гугл стално слушаат

пред 7 дена - Off.net.mk - Забава

Дури и во Скопје има луѓе кои се колнат дека на големите интернет платформи (Фејсбук, Јутјуб, Гугл), одеднаш почнале да им се прикажуваат реклами баш за оние работи за кои претходно само муабетеле со свои пријатели.

Facebook и Google стално слушаат

Facebook и Google стално слушаат

пред 5 дена - Весник - Живот

Дури и во Скопје има луѓе кои се колнат дека на големите интернет платформи (Фејсбук, Јутјуб, Гугл), одеднаш почнале да им се прикажуваат реклами баш за оние работи за кои претходно само муабетеле со свои пријатели.

Facebook и Google стално слушаат

Facebook и Google стално слушаат

пред 5 дена - Вечер - Живот

Дури и во Скопје има луѓе кои се колнат дека на големите интернет платформи (Фејсбук, Јутјуб, Гугл), одеднаш почнале да им се прикажуваат реклами баш за оние работи за кои претходно само муабетеле со свои пријатели.

Времеплов
x